RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ønsker hun seg

Foto: Shutterstock
Sist oppdatert:
Om du, som mange andre ikke har kjøpt julegave til kjæresten din enda, kan du lese hva du kan gi henne for at hun skal bli fornøyd.

(Side2) Kvinner er kresne og legger mye i gavene du gir til henne. Dette gjør det ekstra vanskelig å skulle velge den perfekte julegave. Her er noen tips til hva du kan gi henne.

Møt andre singel her

Undertøy
Undertøy er både en fin og sexy gave og garantert noe en kvinne vil sette pris på - om man greier å velge riktig vel og merke. Det kan være litt vanskelig for en mann og gjette riktig størrelse så her kreves det litt forarbeid. Sjekk hva kjæresten din bruker i størrelser og skriv dette ned da det er ikke morsomt å gi en gave som må byttes i etterkant - spesielt ikke når det er undertøy da du helt sikkert vil se det på så fort som mulig. Enten du velger H&M eller mer sofistikerte merker som for eksempel La Perla er mindre viktig - dette er uansett en intim gave som vil bli satt pris på av både henne og deg.

Diamanter varer evig
Nesten alle kvinner setter pris på å finne en diamant under treet, men du trenger ikke kjøpe ekte varer for at en kvinne skal blir fornøyd nå til dags. Nå kan du kjøpe rimelige og pene smykker fra for eksempel H&M, Art&Crafts og Glitter for å nevne noen. Går du for de ekte juvelene er det viktig at du velger en stilren og elegant modell da smykker skal gjenspeile personligheten hennes.

Musikk
Musikk er en fin gave. Jazzmusikk er ofte en sikker vinner. Velg gjerne noe unikt og styr unna listetoppene. Nøkkelen er å kjøpe et tidløst album som dere vil høre på i lang tid fremover – sammen.

Møt andre single her - tusener er online nå

(Kilde: iVillage.com)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere