*Nettavisen* Nyheter.

Dette ser du på TV i helgen

TV-kanalene tilbyr noe for enhver smak denne helgen, enten du har lyst å se action, skrekk eller komedie.

08.03.08 18:03

(YEYE:) Har du tenkt til å tilbringe kvelden foran TV'en sammen med dine aller beste venner eller kanskje med kjæresten? Da kan du sette deg godt til rette i sofakroken og kose deg med et variert utvalg av programmer og filmer denne helgen. Yeye gir deg en oversikt over TV-programmet her:

LØRDAG 8.MARS

Bring It On- All or Nothing, TV3 kl 19.25

Klikk på bildet for å forstørre.

Kveldens film "Bring It On- All or Nothing” fra 2006 er den tredje av ”Bring It On” filmene. Hovedpersonen Britney Allen flytter sammen med sin rike og velstående familie, til et boligstrøk som er langt under den standarden familien er vant med. Her begynner Britney på en ny skole og hun gjør alt for å passe inn. Hun håper at cheerleader- laget vil hjelpe henne til å vinne respekt blant medelevene. Likevel viser det seg at ting blir mye vanskeligere enn hun hadde trodd: Den onde og manipulerende Camille gjør alt i sin makt for å gjøre livet surt for den nye jenta Britney. De to jentene blir bitre fiender og det blir både rom for drama og komiske situasjoner. Hovedpersonen Britney Allen spilles av den kjente skuespillerinnen

Hayden Panettiere

. Fienden hennes, Camille, spilles av Solange Knowles som er den berømte sangeren Beyonces mindre kjente søster.

Borettslaget, NRK kl 19.55

I sesongens siste episode har tyskeren Dieter store planer for Borettslaget og stiller til valg som vaktmester på generalforsamlingen. Blir han valgt selv om han har mislyktes i tidligere forsøk som vaktmester, for eksempel har han ødelagt en vaskemaskin og fått strømmen til å gå i hele blokken. Narvestad er fortsatt uten jobb og må ta vare på faren sin som har mistet huset på Bygdøy. Pelle er i ferd med å realisere sin drøm om jordomseiling, men sliter fortsatt med Ruth som er sjøsyk. Linda savner Tommy og har fått et nytt husdyr etter at hun måtte levere tilbake den viltre hunden Balder. Nicolay har skiftet mening om hjelpepleieryrket og er tilbake på sykehjemmet. Her danner han en rappegruppe med beboerne.

Farmen, TV2 kl 20

I kveldens episode av Farmen blir det mer bråk rundt førstekjempen. Grunnen til dette er at storbonden Torkels valg av førstekjempe har skapt dårlig stemning blant deltagerne. Førstekjempen er rasende og ute etter hevn og har truet Torkel med å knuse ham i småbiter! Unni, moren til Torkel, er bekymret over situasjonen og tar et oppgjør med førstekjempen. Deltagerne jobber også med innspurten på ukesoppdraget og mentor kommer for å godkjenne eller ikke godkjenne resultatet. I Farmens sjette tvekamp skal førstekjempen som vanlig velge en andrekjempe som igjen må velge hvilken gren de skal konkurrere i. Kampen avgjøres etter en spennende kamp og det blir sterke følelser når taperen må forlate gården og konkurransen.

Klikk på bildet for å forstørre.

James Bond- Med rett til å drepe, TV3 kl 21.30

Har du heller lyst til å se en film fylt av action og spenning? Da kan TV3 tilby ”James Bond- Med rett til å drepe” fra 1989. Her spilles den berømte agenten 007 av Timothy Dolton. Bond-filmene er jo kjent for agentens raske biler og pene damer og er derfor underholdning for enhver smak. I kveldens film er Bond på vei hjem til London etter bryllupet til sin tidligere kollega, Felix Leiter. Idet han er i ferd med å reise hjem får han vite om narkokongens Sanchez rømning. Han drar i all hast hjem til Felix fordi han vet at han er i fare. Uheldigvis finner han Felix kone død og den gode vennen hans er hardt skadd. Bond finner ut at han må ta saken i egne hender.

Klikk på bildet for å forstørre.

The Ring 2, TVNorge kl 21.30

Er du klar for en skremmende opplevelse kan du se ”The Ring 2” som er oppfølgeren til skrekksuksessen ”The Ring” (2002). Historien fortsetter seks måneder etter de grusomme hendelsene som terroriserte den undersøkende journalisten Rachel Keller og sønnen Aidan i Seattle. I denne filmen flytter Rachel og sønnen til en liten by i Oregon for å starte et nytt liv og for å unnslippe de stadig tilbakevendende minnene. Rachels besluttsomhet går over i frykt da det blant bevismaterialene på et lokalt åsted blir funnet en umerket videotape. Hun innser at de fortsatt ikke er i trygge omgivelser og at den hevngjerrige Samara er tilbake for å fortsette den nådeløse sirkelen av terror og død. Det blir en desperat kamp for å overleve for Rachel og hun må konfrontere Samara for å ha en sjanse til å redde seg selv og sin kjære sønn. Rachel Keller spilles av den Oscar- nominerte skuespilleren Naomi Watts

SØNDAG 9.MARS

Er du smartere enn en tiåring?, TV3 kl 19

Har du lyst å se voksne teste sine kunnskaper på barneskolenivå? I kveldens underholdningsprogram kan du se voksne får testet sine barneskolekunnskaper på et femteklassenivå. Kveldens voksne deltagere er 38-åringen Sam Taylor og 29-åringen Ebony Graham. De skal svare på spørsmål fra barneskolens lærebøker i et forsøk på å vinne en million dollar. De voksne har også fem barn som hjelpende medelever. Det er ikke like enkelt som de voksne skulle tro og det blir langt mer utfordrende enn de har lyst til å innse.

Hitmakers, TVNorge kl 19.30

I ”Hitmakers” får artister og låtskrivere fra hele Skandinavia sjansen til å presentere seg selv og sitt materiale foran fem dommere fra ulike plateselskap. Hvis dommerne mener låten har et potensial for å bli en hit, kan artisten ende opp med en platekontrakt og få realisert sin musikkdrøm. I hver episode følger vi et titalls håpefulle artister som får sin dom og får høre hva som kreves for å bli en Hitmaker. Programmet ligner litt på Idol, og er fullt av ulike og originale artister som gir deg en god dose underholdning og muligens en liten latter. I kveld får vi bl.a. se rockduoen ”Bart” fra Bergen og Maria Mohn som har drømt om å bli operasanger, men som nå har satser på popmusikk.

Singing Bee, TV3 kl 20

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette norske underholdningsprogrammet er ledet av Åge ”Glam” Sten Nilsen. Her ser vi studiobandet spille kjente hit- låter og både publikum, seere og deltagere inviteres slik til å synge av hjertens lyst uten å tenke på om sangstemmen er god eller ikke. Så fort bandet slutter ås pille er det opp til deltageren å fortsette sangen og forhåpentligvis klare å synge riktig sangtekst. For å oppnå suksess og vinne 50 000 kroner må man derfor ha svært god hukommelse og gi en nøyaktig gjengivelse av sangtekstene. Kan du teksten, kan du vinne!

Hit og dit, TVNorge kl 20.30

Hvis du er reiselysten og trenger tips om reisemål kan du se kveldens episode av reiseprogrammet ”Hit og dit”. Her ser du Christopher Dons utrolige opplevelser i Kina der han bl. a. klatrer på den kinesiske mur. Vi får også se Synnøve Skarbø på kulturell rundreise i Bilbao og ukens insider er Sanja som tar oss med til sin favorittby Sarajevo i hjemlandet Bosnia og Herzegovina. Hun viser også litt av byens dramatiske historie.

Klikk på bildet for å forstørre.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.