RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ser du på TV i høst

Sist oppdatert:
Vi må dessverre innse at sommeren nærmer seg slutten for denne gang. Yeye gir deg derfor den ultimate TV-guiden for mørke høstkvelder.

(YEYE): Denne høsten kan TV-kanalene både tilby nye sesonger av kjente reality-programmer, samt episoder av nye og gamle serier.

Dette ser du på TV3
Denne høsten viser Tv3 nye episoder av seriene «Bones», «My Name is Earl» og «Las Vegas». Det kommer også nye sesonger av kjente reality-serier som «Robinsonekspedisjonen», «Top Model», «Charterfeber» og «Sykehuset» i september og «Luksusfellen» litt senere på høsten.

I tillegg kan vi glede oss til seriene som er omtalt nedenfor:

«Nip/Tuck» (kommer 11.august)
Denne høsten viser TV3 5.sesong av «Nip/Tuck». Serien avslører sannheten om kjærlighet, vennskap og lojalitet ved en klinikk for plastisk kirurgi i Los Angeles. Vi følger de to kirurgene Sean og Christian, som i tillegg til å være kolleger, er bestevenner og medeiere i klinikken. Nip/Tuck ser nærmere på temaer som ungdom, skjønnhet og vårt fokus på det perfekte. I dagens samfunn er det å bli gammel noe man helst bør skamme seg over, og Botox har blitt en nødvendighet for mange.

«Lipstick jungle» (kommer i november)
«Lipstick jungle» er en amerikansk TV-serie basert på romanen med samme navn. Romanen er skrevet av Candace Bushnell som også står bak den populære serien «Sex and the City». Vi befinner oss i New York der de tre mektige karrierekvinnene opplever forhold, forretninger, skandaler, suksess og utroskap.

«Prison Break» (kommer i november)
Fengselsbrødrene Lincoln Burrows og Michael Scofield kommer sannsynligvis tilbake i nye episoder av «Prison Break» denne senhøsten.

Dette ser du på Viasat 4
På Viasat 4 kommer blant annet «Praksisjobben». I denne serien møter vi Svein Østvik fra «Charterfeber» og Triana Iglesis som utfører litt spesielle jobber. Vi får også se den amerikanske komiserien «Chuck» og gameshowet «Amerian Gladiators».

«Yippee Ki-yay»
«Yippee Ki-yay» er en svensk actionserie med programlederene Musse Hasselvall og Jarmo Ek som får sjansen til å utforske actionfilmenes verden. Hvem har vel ikke drømt om å være en ekte actionhelt? De lærer seg alt en actionhelt trenger å vite, tester grenser og får seg noen overraskelser på veien. Hvem er den beste actionhelten?

Dette ser du på TVNorge
På TVNorge får du se «So You Think you Can Dance» hver tirsdag denne høsten, samt serien «Supernatural» på søndagskveldene.

I tillegg kan du se seriene som er omtalt nedenfor:

«Friday Night Lights» (kommer 24.august)
The Dillon Panthers må jobbe dobbelt så hardt som forrige sesong hvis de vil vinne et mesterskap til. Det er mye som er endret. Kan de tilpasse seg uten trener Taylor? Og kan Taylor venne seg til å være borte fra familien sin? Matt og Landry kjemper for å takle sine nye liv bedre.

«The Terminator: The Sarah Connor Chronicle» (kommer 25.august)
Terminator-suksessen fortsetter med Sarah Connor og sønnen hennes, John, som er på rømmen fra FBI. Samtidig prøver de å stoppe et forsvarsystem som truer med å utrydde menneskeheten. «Terminator: The Sarah Connor Chronicles» er en fortsettelse av handlingen i filmen «Terminator II - Dommens dag» og har vært en braksuksess i USA.

«Gossip Girl» (kommer i november)
Serien gir et inntrykk av hvordan ungdommen virkelig lever i de finere strøkene i New York City.

Dette ser du på NRK1:
På NRK 1 kan du denne høsten blant annet se utdelingen av «Komiprisen» (30.august) der kremen av humor-Norge er samlet, inkludert Ingrid Bjørnov, Dagfinn Lyngbø, Linn Skåber og Atle Antonsen som alle har muligheter til å vinne flere priser under den prestisjetunge utdelingen. 5. september kan du også se hvem som vinner MGP jr. (5.september).

I tillegg kan du se TV-seriene som er omtalt nedenfor:

«Lydverket» (kommer 24.september)
I høst sender NRK en ny sesong av Lydverket med en ny programelder, Ingerid Stenvold, i spissen.

«Tingenes tilstand» (kommer i september)
Dette er et program om norske samlere og det de samler på. Programleder er Petter Schjerven som kaster seg ut i samlernes Norge. I første program undersøker han mange samlingers arnested, nemlig barndommen, og får lekt seg med blant annet apachesykler, flipperspill og legoklosser.

«Hunter 2» (kommer i slutten av oktober)
En antatt selvmordsbomber blir skutt på Stortinget t-banestasjon i Oslo, etter at politiet har mottatt et anonymt tips på telefon. Men politiet finner ingen bombe på liket og skandalen er et faktum, i alle fall for pressen.

Det er imidlertid andre interessante spor på offeret. Så interessante at Huntergruppen med Dan Wester og Bjørn Rønningen i spissen kalles sammen nok en gang. Hva var egentlig oppdraget til mannen på T-banen? Og hvorfor dukker navnet til den anerkjente norske diplomat og fredsmegler Øystein Sæther opp tidlig i etterforskningen? Hva vet den pågående journalisten, Sigrid Evjen som dekker saken for VG?

«Traa til Jenter» (kommer i slutten av oktober)
Dette er en dokumentarserie som omhandler Kari Traa som har startet skiskole på Voss. I serien følger vi Kari Traa og jentene på skiskolen hennes.

Dette ser du på NRK3
Denne høsten er det flere serier du kan glede deg til på NRK3, blant annet får du se «Flight of the conchords», som er en komiserie om Bret og Jermaine fra New Zealand som prøver å slå igjennom med bandet sitt i New York, «Skins» (kommer 4.september), en prisbelønt britisk ungdomserie, og ny sesong (sesong 13) av «Mad TV» (kommer 30.august). Du får også se serien «Last man standing» (kommer 5.september) som handler om fem kjekke og sporty gutter som reiser rundt i verden for å konkurrere i nasjonalsporter.

I tillegg kan du få med deg seriene som er omtalt nedenfor:

«Love Trap» (kommer 4.september)
Dette er en dateserie om en svensk singel jente, Carolina (24), som skal finne ut hvilken nasjonalitet som er best på dating. Hvem er så de mest romantiske menn på jorda? Hvis det hadde vært Olympic of Love: Hvilken nasjon ville vunnet gull? Fem menn fra rundt om i verden har kommet til London for å vinne Carolinas hjerte. Hun skal både date en fra italiener, en tysker, en australier, en brite og en mann fra Uganda. Mennene vet ingenting om hverandre og hver og en tror at de er alene og blir filmet til et datingshow.

«Step it up and dance» (kommer 3.september)
Dette er et TV-show som er produsert av samme produsent som lagde «Project Runway». Her vil deltagerne lære om hva som skal til for å gjøre det stort i danseindustrien. Den kjente skuespilleren og danseren Elizabeth Berkley er programleder for reality-konkurransen. 12 dansere blir valgt etter audition rundt om i landet og de må takle alle dansestiler fra ballett til burlesque. Vinneren vinner $100,000.

Dette ser du på TV2
På TV2 kan du følge reality-serien «Skal vi danse», det blir nye episoder av ungdomsprogrammet «Waschera» med ny programleder og nye sprell og du kan også se seriene «Koneklubben» (27.august), «Numbers» og «Criminal Minds». I tillegg kan du få meg deg seriene som er omtalt nedenfor:

«Hotel Cæsar» (kommer 18.august)
Det er en hektisk dag for Anker-Hansen-familien. Mye av energien deres går med til å forholde seg til sjokknyheten om at Hotel Cæsar skal rives hvis Oslo får OL. Det hersker panikk i styret. Hvordan kunne dette skje? Og fremfor alt; er det noe som kan gjøres? Juni prøver å bruke sine politiske kontakter, og de vurderer å gå til sak mot Oslo kommune. Personalet er naturlig nok engstelige for at arbeidsplassen deres kan bli jevnet med jorden. Viggo blir, i Roys fravær, bedt om å snakke med ledelsen.

«Grey´s Anatomy» (kommer 26.august)
Mye er annerledes ved sykehuset når vi møter gjengen igjen i høstens nye sesong. Turnusåret er omsider over for Meredith, Izzie, Alex og Cristina, og det er nå legekarrieren starter for alvor. Endelig skal de selv få sjefe over forskremte turnuskandidater, men ikke alle har det like lett i den nye jobben. Izzie får ikke respekt fra sine praktikanter, Meredith får panikk når hennes egen halvsøster, Lexie viser seg å være en av praktikantene, Alex kikker mest på damene og Cristina er selvfølgelig den strengeste av dem alle.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere