*Nettavisen* Nyheter.

Dette ser du på TV i kveld

Nesten-drukning, et mystisk armbånd, irriterende latskap og overforbruk er stikkordene for onsdagens program. Dette er tv-kvelden.

12.03.08 11:09

(YEYE): Vanskelig å velge kanal? Her er noen smakebiter fra kveldens program.

Gossip Girl

Dødelig lek i bassenget
Vennegjengen i Gossip Girl bryter seg inn i skolens svømmehall for en improvisert natt med moro. Men når en av dem er nær ved å drukne, truer skolen med å utvise den ansvarlige for innbruddet.

Alle blir enige om en hemmelig pakt om å ikke røpe noe. Men det skaper etter hvert en voldsom spenning mellom Serena og Dan. For han er ikke sikker på om han er villig til å sette sin egen fremtid på spill ved å ta på seg skylden for noen andre.

Samtidig jobber Vanessa med et prosjekt om private skoler, og overhører tilfeldigvis Blair og Chuck når de diskuterer sin hemmelige affære. Og Lilly overveier hvorvidt hun skal fortelle Rufus hva hun virkelig føler for ham.

  • Gossip Girl ser du kl. 19.55 på TVNorge

Klikk på bildet for å forstørre.

LOST

Sayid og Kate på forhandlingstokt
Sayid og Kate oppdager at Lockes gissel kan være deres billett bort fra øya, og begir seg på leting etter sine med-skipbrudne i håp om å forhandle fram en fredelig avtale. Rett ved åpningen der helikopteret landet, finner Sayid liket av Naomi liggende i gresset. Før han dekker til kroppen hennes med et pledd, legger han merke til et armbånd med inskripsjonen «N, I’ll always be with you. R.G.» Sayid gjør en avtale med Miles og Lapidus. Han skal finne Charlotte for dem og bringe henne tilbake til dem. Som motytelse skal de fly dem over til redningsskipet som venter. De går med på avtalen, og Sayid tar med seg Kate for å forhandle med Locke og de andre. Han vet at Kate er en viktig brikke, og at Sawyer ikke vil la henne komme til skade.

  • LOST ser du kl. 21.35 på TVNorge

Klikk på bildet for å forstørre.

Ugly Betty

Krise i Mode
I Ugly Betty har Wilhelmina forårsaket en krise hos Mode, og alle må jobbe på spreng for å gjenskape en utgave før deadline. Desperate tider betyr at man blir nødt til å ty til desperate tiltak, og Betty og Daniel forsøker å snike den ville forsidepiken ut fra rehabilitering for å fotografere henne en gang til.

Alexis forsøker å sjarmere de som skal trykke bladet til å gi dem en utsettelse. Samtidig sliter Betty med en uvelkommen og iherdig gjest som håper på å egge henne til å godtgjøre et løfte.

  • Ugly Betty ser du kl. 20.45 på TVNorge

Klikk på bildet for å forstørre.

Farmen

Ida irriterer
Farmen gjengen sliter med å få til ukesoppdraget, og Ida gjør livet vanskelig for Storbonden. Deltagerne jobber med ukesoppdraget, men sliter med å få til spinningen med rokken. Ida velger å fortsette sine late dager. Hun velger å sole seg istedenfor å jobbe, noe som irriterer storbonden. Storbonden Geir Ove skal velge førstekjempe og flere av deltagerne føler seg utsatt.

  • Farmen ser du kl. 20.00 på TV 2

Klikk på bildet for å forstørre.

Hotel Cæsar

Date
Det er duket for middag mellom Juni og Viggo. Det går ikke som Juni har tenkt, men hva gjør vel det? Så er det klart for at Juni og Viggo skal på date sammen. Det er Viggo som har lagt planene, og Juni har forstått det slik at de skal spise på Frognerseteren. Der tar hun imidlertid feil.

Men sporty som hun er, blir hun med Viggo på tur i skogen - med høyhelte sko og det hele. Det blir en svært koselig seanse, med grilling, latter og svært god kjemi.

  • Hotel Cæsar ser du kl. 19.30 på TV 2

Luksusfellen

Overforbruk og gambling

Klikk på bildet for å forstørre.


Hilde fra Karmøy har gamblet bort mange penger på internett og har høy gjeld. På grunn av dette har hun og mannen ikke lenger felles økonomi. Hun er dessuten hektet på gardiner, tepper, pyntegjenstander og ting til hjemmet, og må smugle nye kjøp inn i huset. Det er viktig for Hilde at huset er i orden og da kjøkkenet nylig ble pusset opp lånte hun kr. 30 000,- av datterens konfirmasjonspenger for å kjøpe blant annet ny komfyr. I tillegg ble kjøkkenet utstyrt med nytt servise og kjøleskap med isbitmaskin. Hilde ser selv at hun trenger hjelp til å kutte ned på sitt høye forbruk. Hvis ikke vil familien aldri stole på henne igjen og huset må i verste fall selges. Ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen skal hjelpe henne med å endre på det usunne forbruksmønsteret.

  • Luksusfellen ser du 20.30 på TV3

Klikk på bildet for å forstørre.

My name is Earl

Joy tar kommandoen
Earl må la karma og etikk fare for å holde Glen unna, og Joy bestemmer seg for å lære opp Randy slik at han kan ta sine egne valg og bli mer bestemt.

  • My name is Earl ser du kl 23.00 på TV3

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.