RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ser du på TV i kveld

Pensjonistsveis, utro-felle, dansing, villmarksterapi og en sesongavslutning. Slik er torsdagens tv-program.

(YEYE): Vanskelig å velge kanal? Her er noen smakebiter fra kveldens program.

Cane
Pancho avslører endelig sannheten om datteren Lucias død til Frank. Og mens Alex lager en plan for å redde Duque Rum, avdekker han avgjørende bevis mot familien Samuels.Og gå ikke glipp av superstjernen Alicia Keys, som i kveldens episode gjester Henrys klubb, og opptrer med sin siste hit «No One».

  • Cane ser du 21.40 på TV2

Hotel Cæsar
Svein planlegger tidenes julebord, Marius prøver å advare Eva mot Jens Augusts utro-felle, og Liv prøver å snakke med Vilde om kysset med Marius.

  • Hotel Cæsar ser du 19.20 på TV2

So you think you can dance
Etter tre sesonger med enorm suksess i USA, herjer dansefeber fortsatt over hele verden. I «So You Think You Can Dance - Scandinavia» skal de dyktigste danserne fra Norge, Sverige og Danmark kjempe om førstepremien på 500.000 kroner - samt tittelen Skandinavias Beste Danser.

  • So you think you can dance ser du 20.00 på TvNorge

Prison Break - sesongavslutning!
Det er klart for den store sesongavslutningen for Prison Break og det sendes to episoder i kveld. Michael Scofield blir nok en gang stilt overfor et dilemma. Vil han få med seg alle utbryterne ut av Sona en gang for alle, eller vil noen bli lurt i en felle? Vil alt gå etter planen under rømningsforsøket? Scofield har som alltid en plan og viser seg som en utmerket strateg. Lincoln bekymrer seg stadig for sin sønn – med rette, og nå avhenger alt av Michael og hans partnere.

  • Prison Break ser du 21.30 på TV3

Charterfeber
Den glade guttegjengen overtaler Aleksander til å prøve en ny hårsveis som garantert hadde kledd Charterfebers mannlige pensjonister bedre. Pensjonistene på sin side slår seg løs i varmen med en, i utgangspunktet, vennskapelig runde minigolf. Med golfkøller og ball demonstrerer den eldre garde at konkurranseinstinktene ikke nødvendigvis er forbeholdt ungdommen.

  • Charterfeber ser du 20.30 på TV3

Brat Camp
Natacha ødelegger gleden ved å være mor fordi alt dreier seg om henne, sier hennes mor, Montana. Når mor og datter går i strupen på hverandre kan hjemmet fort forandres til en slagmark. I den nye Brat Camp-serien overlates mor og datter i Anasazi-stiftelsens hender. Det er et villmarksterapiprogram som spesialiserer seg på å hele forholdet mellom foreldre og barn med fred, kjærlighet og forståelse som tilnærming istedenfor tvang og skremsler.

  • Brat Camp ser du 21.30 på TvNorge

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere