RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ser du på TV i kveld

Foto: Seefood / TV 2
Sist oppdatert:
Hva kan TV-kanalene tilby på skjærtorsdag?

(SIDE2:) I dag er det skjærtorsdag, og de fleste har nå fått påskeferie. Skal du ut i skiløypa - eller kan du like gjerne sitte foran TV-en? La oss sjekke TV-programmet.

Dagens påskekrim
Det begynner to nye krimserier på TV i kveld.

NRK1 sender sin andre påskekrim i kveld, «Lewis». Robert Lewis har tatt over etter at inspektør Morse døde. En ung jente blir funnet vandrende på Oxfords enger, kun iført et teppe, mens hun roper på faren sin.

«Lewis» går på NRK1 klokken 21.05.

Les anmeldelsen: Lewis på egne bein

TV 2 er også klare for sin andre påskekrim. «Mørkemenn» handler om en journalist som etterforsker en mordsak. Det skal han komme til å angre på.

«Mørkemenn» går på TV 2 klokken 21.25.

Les anmeldelsen: Søplete TV 2-krim

Dagens humor
Atle Antonsen frister med nøtter i «Påskenøtteaften» på TV 2 i kveld. Flere av Espen Eckbos kjente karakterer dukker opp i programmet, blant annet Asbjørn, Tarald og Lauritz.

På scenen står Tone Damli Aaberge og DDR. Sistnevnte skal framføre fjellvettreglene på tysk. Christian Skolmen dukker opp for å løse krimgåter, Einar Gelius skal snakke om tro og overtro og Kristin Krohn-Devold vil fortelle om fjellvett.

«Påskenøtteaften» går på TV 2 klokken 20.00.

Dagens filmer
Nå som høytiden er over oss, stiller kanalene opp med en rekke filmer. I kveld kan du blant annet se en norsk film og en Oscar-vinner.

I den norske filmen «Monstertorsdag» samles igjen crewet fra «Mongoland». Karen og Tord venter barn og skal gifte seg. Men Tords forlover Even er forelsket i Karen. Så hva skjer da Tord reiser på forretningsreise og Even får mulighet til å være alene med Karen?

«Monstertorsdag» går på TVNorge klokken 23.45.

I 2005 fikk «Million Dollar Baby» Oscar for beste film, beste regi, beste kvinnelige hovedrolle og beste mannlige birolle. Den handler om den gamle boksetreneren Frankie, som går med på å trene Maggie - selv om hun er jente.

«Million Dollar Baby» går på TV 2 Zebra klokken 23.50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere