RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ser du på TV onsdag

Premiere på «Koneklubben», slankedokumentar, actionfylt øydrama, rykter blant storbyens rike ungdom og en «stygg» Betty.

(YEYE): Da er det på tide å legge bort påskekrimmen og godteriegget for i år. Endelig, vil i alle fall noen si, er ferien over for denne gang.

Nå begynner TV-kanalene igjen å sende de kule seriene etter en ukes pause. Vi får spennende fortsettelser av serier som «Life», «LOST», «Gossip Girl» og «Ugly Betty». I tillegg kan du i kveld få med deg premieren på den helt nye serien «Koneklubben» og se en slankedokumentar om de helsefarlige konsekvensene ekstrem slanking kan gi.

Koneklubben, TV2 kl. 21.40
Onsdag kan du se premieren på TV2s nye dramaserie «Koneklubben». Serien kan du se hver onsdag og det blir foreløpig sendt 13 episoder. Her møter vi fire kvinner og en mann som alle har noe til felles: De er de militæres ektefeller. Drømmer, vennskap og kjærlighet preger livet til disse ektefellene ved en militærbase i USA. De må alle takle skrevne og uskrevne regler som det innebærer å være gift med en yrkesmilitær person. Serien heter «Army Wives» på amerikansk og er basert på boken «Under the Sabers: The Unwritten Code of Army Wives» av Tanya Biank. Serien produseres av ABC Television Studio, som også står bak suksessene «Frustrerte fruer» og «Grey's Anatomy». Her får vi møte skuespillerne Kim Delaney som Claudia Joy Holden, Sally Pressman som Roxy LeBlanc, Wendy Davis som Joan Burton, Brigid Brannagh som Pamela Moran og Catherine Bell som Denise Sherwood. I den første episoden må nykommeren Roxy forsøke å tilpasse seg den nye tilværelsen som militærfrue, men finner ut at nabolagets førsteinntrykk av henne ikke blir helt slik hun hadde planlagt.

SIZE ZERO: Tv-vert tester ut ekstrem slanking med fare for egen helse.

The Thruth about Size Zero, TV3 kl. 20.30
I denne britiske dokumentaren får vi se TV-verten Louise Redknapp som kaster seg ut i et helsefarlig eksperiment. Målet med eksperimentet er å slanke seg ned til størrelse 32, den amerikanske «Size Zero». Slik skal hun utforske farene knyttet til nåtidens slankekurer og presset om å leve opp til et syltynt skjønnhetsideal. Eksperimentet varer i fire uker og finner sted i Los Angeles der Louise blir instruert av «Bootcamp Barry», en populær treningsguru blant Hollywood stjernene. Hun må igjennom et beinhardt treningsprogram for å oppnå idealstørrelsen samtidig blir hun overvåket av en ernæringsekspert. Det viser seg at helsen hennes forverres drastisk i takt med kilotapet. Eksperten viser publikum slankekurens pris, nemlig farene og bivirkningene av ekstrem slanking.

MISTENKT: Politietterforsker Crews blir nok en gang mistenkt i en mordsak.

Life, TV3 kl. 21.30
«Life» er en ny amerikansk serie som er regissert av David Semel, som også står bak suksessen «Heroes». I serien møter vi politimannen Charlie Crews (spilt av Damian Lewis) som blir benådet etter 12 år i fengsel for et trippeldrap han ikke har begått. Som en del av oppreisningen får han gå tilbake til den gamle jobben som etterforsker i LAPD. Men overgangen blir ikke uproblematisk fordi flere av hans gamle kolleger skygger banen i tillegg til at teknologien har utviklet seg i løpet av de siste ti årene. Derfor har måten etterforskerne jobber på forandret seg og Crews har mye å oppdatere seg på. I kveldens episode etterforsker Crews og Reese en gasseksplosjon og det er flere spørsmål som dukker opp: Var det en ulykke eller var brannen påsatt? Når detektiven som hadde ansvar for saken blir funnet drept blir Crews nok en gang mistenkt i en mordsak.

RYKTER: De rike ungdommene i New York spekulerer i om Serena har blitt gravid siden hun ble sett idet hun kjøpte en graviditetstest.

Gossip Girl, TVNorge kl. 19.55
Serien «Gossip Girl» er basert på bestselgerromanen med samme navn, skrevet av Cecily von Ziegesar. Her møter vi New Yorks unge elite som leser bloggen til den allvitende «Gossip Girl» som forteller om alt som er verdt å vite noe om. De rike, vakre og trendy ungdommene lever for sladder, sex, skandaler, mote, shopping og festing. Hovedpersonene i serien er rivalene og bestevenninnene Serena og Blair. I kveld er det nettopp Serena som er offer for sladrepikens blogg: hun rapporterer nemlig om at Serena ble sett idet hun kjøpte en graviditetstest, og ryktene sprer seg raskt. Det blir spekulert i om Serena selv er gravid eller om hun kjøpte testen til noen andre. På Upper East Side er sannheten utrolig nok ofte saftigere og mer skandaløs enn ryktene og sladderen. Denne gangen er ikke noe unntak. Du kan derfor ikke gå glipp av kveldens episode og avsløringer.

DOBBELDATE: I kveldens episode går Henry og Betty på dobbeldate med Hilda og Gio.

Ugly Betty, TVNorge kl. 20.45
I den overfladiske moteverdenen er image det som teller. Sylslanke skjønnheter ikler seg det absolutt siste. Midt i dette miljøet finner du Betty Suarez, en lubben middelmådighet på 22 år fra Queens, New York. Hun er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen passer hun overhodet ikke inn. Likevel blir hun assistent for Daniel Meade som leder magasinet Mode. Betty greier å overbevise Daniel med sine smarte ideer og engasjement at hun kan ta moteverdenen med storm selv med et utypisk modellutseende. I kveldens episode kan du se at Henry motvillig blir med på en dobbeldate med Bettys søster Hilda og sandwichgutten Gio! Samtidig prøver Wilhelmina å forandre imaget hun har som dronningen av ondskap, men forsøket mislykkes katastrofalt. Hun floker nemlig det til med hele Amerikas yndling.

SVEKKET TILLIT: Kate blir igjen hos Lockes gruppe.

LOST, TVNorge kl. 21.35
Sist, men ikke minst, kan du onsdag få med deg en spennende episode i sesong 4 av LOST. I denne episoden ser vi at Kates behov for å presse informasjon ut av gisselet, kan koste både Lockes og Sawyers tillit. Kate stoler fortsatt ikke på Saywer og flytter derfor ikke inn til ham, men inn til Claire. Locke har låst Ben inn i kjelleren og forsøker desperat å få ham til å fortelle hvem som er spionen hans om bord på skipet. Ben holder tett om dette fordi han vet at opplysningen holder ham i live. Jack forteller de andre på stranden at Sayid og Desmond, som vi så i forrige episode, har dratt med helikopter ut til skipet for å hente hjelp. Sun spør etter Kate, og blir fortvilet når hun får vite at hun har blitt igjen hos gruppen til Locke.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere