*Nettavisen* Nyheter.

Dette skiltet ble hengt opp for å provosere. Nå vet ikke politiet hvordan de skal få det fjernet

NYSGJERRIG: I formiddag besøkte politiet denne forretningen i Tromsø, for å få innehaveren til å fjerne skiltet som henger på husveggen (bildet til venstre).

NYSGJERRIG: I formiddag besøkte politiet denne forretningen i Tromsø, for å få innehaveren til å fjerne skiltet som henger på husveggen (bildet til venstre). Foto: Stian Saur (Nordlys)

Politiet jobber med et vedtak for å få fjernet dette skiltet i Tromsø.

(Nordlys.no): Mandag formiddag kunne dette skiltet bivånes på husveggen til butikken Hemp & Headshop, i Søndre Tollbodgate i Tromsø.

Der står det: Don't Panic, It's organic. Norwegian Cannabis Company AS. Just do it.

Plakaten er dessuten illustrert med cannabis-planten.

Det fikk politiet til å bli svært nysgjerrige - de troppet opp i butikkens lokaler i 13-tiden mandag. Men foreløpig har ikke plakaten medført reaksjoner.

For politiet vet foreløpig ikke hvilke politivedtekter de skal bruke for å få kreatøren til å fjerne dette.

- Innehaveren hadde hengt opp skiltet med vilje, for å provosere. Nå jobber vi med å få til et vedtak slik at det må fjernes, sier operasjonsleder Trond Amundsen til Nordlys.

Det er usikkert hvem innehaveren ville provosere. Muligens er det politiet, men etter gjentatte forsøk på å få kontakt med vedkommende, har ikke Nordlys lyktes med å få svar på spørsmålet.

- Vi jobber nå med saken, og får se hva politivedtektene sier om det, sier Amundsen til Nordlys.

Så foreløpig får provokasjonen stå.

Butikken Hemp & Headshop er registrert som en klesbutikk i Brønnøysundregisteret, men Norwegian Cannabis Company er også registrert på samme adresse. Det selskapet er registrert i bransjene syke- og helsepleieartikler, samt farmasøytiske varer. Ingen av innehaverne på de to selskapene, svarer på Nordlys' henvendelser.

Les flere saker i Nordlys her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.