RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skiltet ble hengt opp for å provosere. Nå vet ikke politiet hvordan de skal få det fjernet

NYSGJERRIG: I formiddag besøkte politiet denne forretningen i Tromsø, for å få innehaveren til å fjerne skiltet som henger på husveggen (bildet til venstre).
NYSGJERRIG: I formiddag besøkte politiet denne forretningen i Tromsø, for å få innehaveren til å fjerne skiltet som henger på husveggen (bildet til venstre). Foto: Stian Saur (Nordlys)
Politiet jobber med et vedtak for å få fjernet dette skiltet i Tromsø.

(Nordlys.no): Mandag formiddag kunne dette skiltet bivånes på husveggen til butikken Hemp & Headshop, i Søndre Tollbodgate i Tromsø.

Der står det: Don't Panic, It's organic. Norwegian Cannabis Company AS. Just do it.

Plakaten er dessuten illustrert med cannabis-planten.

Det fikk politiet til å bli svært nysgjerrige - de troppet opp i butikkens lokaler i 13-tiden mandag. Men foreløpig har ikke plakaten medført reaksjoner.

For politiet vet foreløpig ikke hvilke politivedtekter de skal bruke for å få kreatøren til å fjerne dette.

- Innehaveren hadde hengt opp skiltet med vilje, for å provosere. Nå jobber vi med å få til et vedtak slik at det må fjernes, sier operasjonsleder Trond Amundsen til Nordlys.

Det er usikkert hvem innehaveren ville provosere. Muligens er det politiet, men etter gjentatte forsøk på å få kontakt med vedkommende, har ikke Nordlys lyktes med å få svar på spørsmålet.

- Vi jobber nå med saken, og får se hva politivedtektene sier om det, sier Amundsen til Nordlys.

Så foreløpig får provokasjonen stå.

Butikken Hemp & Headshop er registrert som en klesbutikk i Brønnøysundregisteret, men Norwegian Cannabis Company er også registrert på samme adresse. Det selskapet er registrert i bransjene syke- og helsepleieartikler, samt farmasøytiske varer. Ingen av innehaverne på de to selskapene, svarer på Nordlys' henvendelser.

Les flere saker i Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere