Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skjedde i natt

Pål Kårbø mener Hareide rett og slett konkluderer feil. Selv mener han at KrF bør vurdere å gå i regjering med Fremskrittspartiet.
Pål Kårbø mener Hareide rett og slett konkluderer feil. Selv mener han at KrF bør vurdere å gå i regjering med Fremskrittspartiet. Foto: Jørgen Berge (Nettavisen)
Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Kilder: ANC avsetter Zuma

Den sørafrikanske partiet ANC har i et møte besluttet å avsette president Jacob Zuma, opplyser ikke navngitte kilder til Reuters.

Ifølge lokale medier skal Zuma ha bedt om å bli sittende i ytterligere tre måneder i bytte mot at han da går frivillig. Det skal ANC ha avslått.

KrF-topp mener partiet bør gå i regjering

Avtroppende leder i Hordaland KrF, Pål Kårbø, tror partiet vil tjene på å takke ja til invitasjonen om å slutte seg til Erna Solbergs regjering.

Han sier partiet må ta konsekvensen av valgnederlaget og aktivt søke en vekststrategi.

Halvorsen imot assistert befruktning til enslige

Lederen i Bioteknologirådet, Kristin Halvorsen, synes ikke enslige bør få rett til assistert befruktning, noe et flertall i Høyres programkomité støtter. Halvorsen sier det er et spørsmål om sårbarhet hvis noe uforutsett skulle skje.

Minst fem omkom i snøstorm

Minst fem personer har omkommet etter at nok en snøstorm herjer i Japan. I prefekturet Niigata ble en mann og en kvinne funnet i to forskjellige snødekte avløp, mens en 78 år gammel mann falt fra taket da han måkte snø.

Mixedcurlerne uten medalje

Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien kom aldri nær en OL-medalje i tirsdagens bronsekamp i mixed double curling mot OAR. De russiske utøverne vant 8–4.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!