Pence utsetter Midtøsten-besøk

USAs visepresident Mike Pence har utsatt sitt besøk til Midtøsten med henvisning til avstemningen over USAs nye skattelov, som skal finne sted tirsdag eller onsdag.

Beslutningen skal ikke være motivert av bølgen av voldelige protester i kjølvannet av at Trump anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad.

FN-topp advarer mot Østerrikes regjering

FNs menneskerettighetssjef retter kraftig kritikk mot Østerrikes nye unge statsminister, som han mener har spilt på fremmedfrykt for å sikre seg makten.

– Det er en farlig utvikling, sier FNs menneskerettighetssjef Zeid Ra'ad Al Hussein. Han advarer mot det han mener en form for etnonasjonalisme i Europa.

Dale mektigst i norsk landbruk

Landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) troner øverst på Nationen og Bondebladets kåring av de 100 mektigste i norsk landbruk.

Dale beholder topplasseringen fra i fjor. Rett bak følger departementsråd Leif Forsell i Landbruksdepartementet.

Avbestilte Utøya-minnesmerker kostet 13,8 millioner

Staten har brukt totalt 13,8 millioner kroner på Utøya-minnesmerkene som skulle lages av svenske Jonas Dahlberg, men som aldri ble noe av.

Av den totale summen har selskapet Jonas Dahlberg Studio fått 7,8 millioner kroner. Det inkluderer 4,3 millioner kroner som allerede er betalt for arbeide som er utført, 3,4 millioner kroner i erstatning og 80.000 kroner for å dekke advokathonorar.

Diddy vil kjøpe Panthers

Hiphopartisten Diddy skrev på Twitter at han vil bli den første svarte personen til å eie et NFL-lag og vil kjøpe Carolina Panthers.

Forbes Magazine anslår Diddy er god for 820 millioner amerikanske dollar. For et par måneder siden anslo samme magasin at fotballaget han ønsker å kjøpe var verdt nesten tre ganger så mye, 2,3 milliarder dollar.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her