Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 22. august.

Erklærer seg skyldig

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har overfor en føderal dommer erklært seg skyldig på flere tiltalepunkter, inkludert utbetalinger av hysj-penger.

Cohen sa seg tirsdag skyldig i å ha brutt reglene for finansiering av valgkamper ved å utbetale to store summer med «hovedformål om å påvirke valget», men nevnte ikke Trump.

CNBC: Russland mistet atomdrevet rakett

Russland forbereder søk etter en atomdrevet rakett som er forsvunnet til havs, ifølge kilder med tilgang til en amerikansk etterretningsrapport.

Det er en rakett som ble testet i november som ifølge kildene er på avveie i Barentshavet nord for Norge og Russland, og russiske mannskaper fordelt på tre fartøyer skal være på vei for å prøve å finne den.

Avdekket politiske kampanjer

Facebook har tatt ned 652 kontoer, sider og grupper som skal ha forsøkt å villede og feilinformere folk flere steder i verden.

Facebook sier de falske kontoene og gruppene var en del av to politiske kampanjer som forsøkte å så feilinformasjon, ifølge New York Times. Innholdet flere steder stammet opprinnelig fra både Iran og Russland, ifølge selskapet.

Amundsen ut mot avis

I et innlegg på sosiale medier forklarer Per-Willy Amundsen hvorfor han ikke har snakket med iTromsø på åtte måneder med at avisen er useriøs og uanstendig.

– Jeg vil ikke bruke tid på innvandringsnaive medier som mangler presseetikk og opptrer upålitelig, uforsvarlig og uanstendig. Derfor har jeg ingen behov for å snakke med avisen iTromsø før redaktøren rydder opp, begynner innlegget til den tidligere justisministeren fra Fremskrittspartiet (Frp).

Nytt søksmål mot Weinstein

Den tyske skuespillerinnen Emma Loman har levert inn et søksmål mot filmprodusent Harvey Weinstein hvor hun anklager han for voldtekt i 2006.

Loman hevder Weinstein forgrep seg på henne på en hotellsuite hun møtte ham på, formodentlig for å diskutere potensielle roller i noen av filmene hans. Hun saksøker han for overgrep, brudd på loven om menneskehandel, overfall og frihetsberøvelse.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken