Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 10. september.

Ap varsler gjennomgang av politikken i nord

Arbeiderparti-nestleder Bjørnar Skjæran sier de skal gå gjennom politikken «på en rekke områder» i Nord-Norge etter krisevalget.

Arbeiderpartiet har allerede planen klar for hvordan de skal gjenreise seg i nord, et område partiet tradisjonelt har vært en bastion, men som nå har tapt enormt med terreng til Senterpartiet.

Mann alvorlig skadd i bilulykke i Drammen

En mann er alvorlig skadd etter en bilulykke i Bragernestunnelen i Drammen klokken 3.57 natt til tirsdag. Politiet mistenker at han kjørte i beruset tilstand.

Ifølge politiet kolliderte bilføreren i høy fart i tunnelveggen etter at de forsøkte å stanse ham. Mannen viste ingen tegn til å stoppe før ulykken.

Forslag om nyvalg avvist i Parlament igjen

Statsminister Boris Johnson lyktes ikke da han natt til tirsdag igjen foreslo å skrive ut nyvalg. Debatten om var siste post på programmet.

Selv om statsministerens forslag fikk 293 stemmer, og bare 46 stemte mot, falt forslaget. Ifølge valgloven kreves det to tredels flertall i Underhuset, som har 650 medlemmer, for å skrive ut nyvalg.

Nord-Korea avfyrte to nye raketter

Nord-Korea sendte tirsdag opp to nye raketter i retning av Japanhavet, opplyser militære kilder i Sør-Korea til landets nyhetsbyrå Yonhap.

Rakettene ble ifølge Sør-Koreas militære avfyrt i den østlige delen av landet, skriver det sørkoreanske nyhetsbyrået.

Alle ute av veltet lasteskip utenfor USA

Sent mandag kveld norsk tid var alle de siste gjenværende, sørkoreanske sjøfolkene som ble innesperret i et lasteskip med slagside ved USAs østkyst, berget ut.

I alt 24 personer var om bord på Golden Ray. 20 av dem ble reddet kort etter at fartøyet krenget over på siden søndag.

(©NTB)

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken