Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 26. september.

92 evakuert etter brann

Politiet har natt til torsdag evakuert 92 beboere i en omkrets på 300 meter rundt den russiske tråleren som brenner i havna i Tromsø.

Supplyskipet Strilborg har forsøkt å slukke brannen på skipet fra sjøsiden og pøser vann med vannkanon. Det er frykt for at ammoniakktanken på skipet kan eksplodere.

68 utlendinger pågrepet

Politiets utlendingsenhet har pågrepet 68 utenlandske statsborgere for brudd på utlendingsloven på nedlagte Stensby sykehus på Minnesund.

Pågripelsen skjedde i forbindelse med en rutinekontroll på gamle Stensby sykehus i Eidsvoll. Det dreier seg om 68 personer fra Kasakhstan. Samtlige er over 18 år, opplyser Øst politidistrikt.

Demokrater reagerer

En rekke demokrater i Kongressen som har sett på varselet mot USAs president Donald Trump, sier at innholdet er urovekkende. Demokraten Adam Schiff sier varselet avslører alvorlige overtramp.

Også en republikaneren Ben Sasse reagerer.

Milliardsmell for Ericsson

Telegiganten Ericsson setter av 12 milliarder svenske kroner som følge av en pågående korrupsjonsgransking. Telegiganten anslår at saken vil påvirke resultatet for tredje kvartal i år kraftig.

Selskapet setter av pengene i forbindelse med ventede bøter og andre kostnader i den pågående granskingen, heter det i en pressemelding.

Sarraj utelukker samtaler

Libyas statsminister Fayez al-Sarraj sier at det er uaktuelt å innlede fredssamtaler med den libyske opprørslederen Khalifa Haftar.

– Haftar og hans kuppmakere er årsaken til Libyas ustabile situasjon. Han er ikke en fredspartner, sa Sarraj under sin tale i FNs hovedforsamling onsdag.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken