Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 24. oktober.

Motorsyklist omkom

En motorsyklist mistet onsdag kveld livet i en kollisjon med en personbil på E39 mellom Lavik og Vadheim på Norevik i Sogn og Fjordane.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.53. Motorsyklisten ble erklært død på stedet. Pårørende er varslet.

Trudeau utelukker regjeringssamarbeid

Etter mandagens valg i Canada mistet Det liberale partiet flertallet i Canadas nasjonalforsamling, men statsminister Justin Trudeau får styre videre i en mindretallsregjering.

Han sier det kommer til å være samtaler med de ulike partiene i landet, men han utelukker et regjeringssamarbeid med noen andre partier.

Store protester i Chile

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer.

Lokale medier rapporterer at det har vært demonstrasjoner, sammenstøt og plyndring i flere byer i det søramerikanske landet onsdag. Til sammen 18 mennesker er drept i opptøyene som har lammet deler av landet den siste uken.

Streik lammet Bolivia

Generalstreiken førte til at offentlig transport og markeder bare delvis fungerte i Bolivia onsdag. I tillegg var det få som møtte på skolen, melder lokale medier.

Protestene fortsatte for tredje dag mens bolivianere venter på det endelige resultatet etter søndagens valg. I Santa Cruz støtte tilhengere av president Evo Morales sammen med personer som støtter opposisjonen.

(©NTB)

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken