Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 1. november.

Flere personer skadd i knivstikking

En kvinne i 30-årene er pågrepet etter knivstikking på åpen gate i Tromsø sentrum natt til fredag. Tre personer er skadd, inkludert den siktede kvinnen.

En 20 år gammel kvinne fra USA har fått et dypt kutt i en arm, og en kvinne i 40-årene fra Tromsø har fått et risp i halsområdet.

Brann i skole i Kristiansand

Deler av Vigvoll ungdomsskole i Kristiansand er totalskadd etter en brann natt til fredag. Brannvesenet jobber med å begrense skadene.

Brannen startet på utsiden av skolen og spredte seg til taket. Det er ikke kjent hvordan brannen startet, men det er funnet fyrverkerirester i nærheten av skolen.

Trump melder flytting

USAs president Donald Trump har meldt flytting fra Manhattan til Palm Beach i Florida.

Det kommer fram i en erklæring sendt til domstolen i Palm Beach i slutten av september. Trump og førstedame Melania opplyser at deres eksklusive feriested Mar-a-Lago blir deres permanente adresse, skriver New York Times.

Assad vil ikke ha Tyrkia som fiende

Syrias president Bashar al-Assad sier at han ikke ønsker å gjøre nabolandet Tyrkia til en fiende, men mener ikke det samme om Tyrkias president.

I en uttalelse sier Assad at president Recep Tayyip Erdogan i Tyrkia er en fiende på grunn av hans fiendtlige politikk mot Syria.

Messi tilbake på landslaget

Barcelonas Lionel Messi er tatt ut i troppen til det argentinske landslaget for første gang siden karantenen.

Messi ble ilagt en landslagskarantene på tre måneder etter å ha anklaget det søramerikanske fotballforbundet for korrupsjon.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken