Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 11. november.

Bilister forberedt på snøværet

Meteorologisk institutt sendte natt til mandag ut gult farevarsel for fylkene fra Sørlandet til svenskegensen etter at det var ventet mye snø i store deler av Sør-Norge de neste 24 timene. Bilister bes om å kjøre forsiktig.

Politiet i Agder kontrollerte søndag kveld 130 kjøretøyer på utfordrende føre og konstaterte at alle var «godt nok skodd» på sin vei mot Østlandet.

Person til sykehus etter brann i Asker

En person er kjørt til sykehus, og en hund er funnet død etter brann i en enebolig i Asker natt til mandag. Politiet meldte om røykutvikling fra kjeller i eneboligen i Asker i Akershus klokka 4.18.

Brannvesenet fikk slokket brannen kort tid etter at nødetatene kom fram.

Naboland uttrykker støtte til Morales

Venezuelas president Nicolás Maduro og Argentinas president Alberto Fernández fordømmer det de kaller et statskupp i Bolivia etter at Evo Morales trakk seg som Bolivias president søndag etter anklager om valgfusk.

Mexico har tilbudt den avgåtte presidenten asyl.

Ikke et klart flertall i spansk valg

Det sosialdemokratiske partiet PSOE vinner det spanske valget, men får ikke flertall, viser foreløpige resultater. Ytre høyre-partiet Vox dobler seg. Dermed ser det ikke ut til at den fastlåste politiske situasjonen løses etter dette valget heller.

Selv om Sanchez' PSOE etter alt å dømme får flest seter, er resultatet langt fra godt nok til å sikre seg et flertall.

Delstat i Australia erklærer unntakstilstand

Den australske delstaten New South Wales har erklært sju dagers unntakstilstand som følge av den svært kraftige skogbrannen som så langt har tatt tre menneskeliv.

Det er meldt høyere temperaturer og mer vind, og det er ventet at brannen kommer til å spre seg ytterligere tirsdag.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken