USA og Sør-Korea har startet stor øvelse

Over 230 fly, inkludert seks såkalte stealth-kampfly og flere F-35, modellen som skal bli Norges nye kampfly, deltar i årets utgave av den sørkoreanske øvelsen Vigilant Ace, som skal pågå fram til fredag.

Målet med øvelsen er ifølge USA å styrke beredskapen og sikre freden på Koreahalvøya.

Fortsetter stemmetelling i Honduras

Søndag opplyste valgtribunalet i landet at det gjenopptar tellingen av stemmer fra 1.031 valgurner der det er avslørt uregelmessigheter. Samtidig fortsetter tilhengerne til opposisjonsalliansens presidentkandidat Salvador Nasralla sine demonstrasjoner.

Juan Orlando Hernandez' regjering har innført portforbud mellom klokken 18 og klokken 6 i ti dager i håp om å dempe demonstrasjonene.

Nordbytunnelen i Akershus åpnet

Til mange trafikanters store glede ble Nordbytunnelen i Akershus åpnet for trafikk i begge retninger grytidlig mandag morgen.

Tunnelen mellom Frogn og Ås på E6 har vært stengt lenge i forbindelse med vedlikeholdsarbeid, men klokka 4.27 mandag morgen ble den åpnet for trafikk. Og Vegtrafikksentralen region øst legger til: «Gjelder inntil videre.»

Les også: Stenger E6-tunnel tre uker før jul - frykter trafikkaos

– Ingen IS-krigere tilbake til Norge på over ett år

Etter det Politiets sikkerhetstjeneste (PST) kjenner til, er det ikke kommet noen fremmedkrigere tilbake til Norge fra Syria på over ett år.

– De som vender tilbake etter å ha vært en del av ISIL, må regne med en siktelse når de kommer til Norge. Slik har det vært siden 2013, sier seniorrådgiver Martin Bernsen i PST til Aftenposten.

Les mer: PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

Fornøyd Woods i comebacket

Tiger Woods leverte godt i den siste runden i PGA-turneringen på Bahamas søndag. 41-åringen sier seg fornøyd med 9.-plass i comebacket. Med 68 slag den siste dagen endte han på totalt 280 slag på fire runder – åtte under par.

– Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Jeg viste noen gode tendenser, sa Woods, som mener fremtiden er lys.