RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette skjer i nye Sopranos

Sist oppdatert:
Tirsdag ga den amerikanske tv-kanalen HBO et innblikk i hva som skjer i neste sesong med Sopranos. Se trailer og hva som skjer her.

(SIDE2:) «Sopranos» er en av de mest suksessrike seriene til HBO. 12. mars starter kanalen opp med nye episoder, og til høsten vil også NRK vise denne sesongen.

Spesialutgave

I utganspunktet skulle ikke HBO lage mer Sopranos.

- Men når de nå har bestemt seg for å lage en sjette sesong, så lager de ikke bare en standard på 13 episoder, men en lengre versjon på 20 episoder, sier NRKs presseansvarlige for Sopranos, Sidsel Linden, til Side2.

- Vi får serien i lisens 1. september og kommer til å sette den opp så raskt som mulig etter det. USA sender 12 episoder i vår og de resterende 8 i januar 2007.

Mest sannsynlig vil serien få samme sendetidspunkt som sist, sen fredag på NRK1.

Tilbake til Carmela

Tirsdag gikk den amerikanske tv-kanalen ut og røpte litt av hva som kommer til å skje i sesong seks.

«Tony Sopranos møter nye utfordringer etter at livet hans blir stadig mer komplisert. Nå når han og Carmela er sammen igjen, må de møte virkeligheten med at barna deres ikke lenger er barn - men heller ikke voksne. Og med [New Yorks mafiaboss] Johnny Sack i fengsel, tilspisser relasjonene seg enda mer mellom familiene i New Jersey og New York. »

Begravelse

Siste episode forrige sesong sluttet med at Tony Sopranos fluktet fra politiet da de arresterte Johnny Sack. Som en jaget hannkatt tumlet han inn i sin egen snødekte hage, og smatt inn altandøren til hans og Carmelas hjem.

Den nye sesongen starter to år etter. Stemningen er melankolsk, og man venter på at rettsaken mot mafaibossen Sack skal starte.

I traileren som teaser den nye sesongen legges det vekt på familiens betydning, og vi ser at det kommer til å finne sted en begravelse.

- Dette er ikke tiden for å holde igjen, dette er tiden for å si noe, sier Sopranos selv mot slutten.

Nye skuespillere

Stjerner som vil gjeste den neste sesongen er Ben Kingsley som seg selv, Julianna Margulies som vil spille en eiendomsmegler, samt Hal Holbrook som spiller en forsker som vikler seg inn i mafiaens aktiviteter.

Mer nytt om tv i Side2s tvguide

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere