RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette slipset skjuler en hemmelighet

Sist oppdatert:
Pendlertilværelsen vil aldri bli den samme igjen.

MUSIKK TIL REISEN: Den lille silkelommen på baksiden er et perfekt skjulested for en iPod. Hempen over skjuler ledningene til øretelefonene.

(LXUS.no) Med kjøreledninger som faller ned og busser som sitter fast i trafikken er ikke pendlertilværelsen alltid en dans på roser. For i motsetning til hva andre påstår - det kommer ikke alltid et tog.

Så når du står som sild i tønne blant svette mannfolk og morgengretne kvinner i et digert metallrør på vei til jobb, hadde det vært deilig å kunne stenge omverdenen ute. Nå har den eksklusive skjortemakeren Thomas Pink gjort virkelighetsflukten enklere for deg.

LES OGSÅ:
Kjendisguttas nye favorittskjorte
Slik får du designerklær på døren
Verdens dyreste belte
Antrekket som gir deg jobben

Det London-baserte skjortehuset har utviklet et slips spesielt egnet på velkledde pendlere. Pendlerslipset har fått navnet Thomas Pink iPod Commuter Tie, og er "et sofistikerkt slips i 100 prosent silke og nyttig MP3-lagringsanordning i ett".

Pent og praktisk

Det lekre silkeslipset skjuler en liten lomme på baksiden hvor du lett kan plassere din lille iPod Nano eller en annen liten MP3-spiller, mens en hempe lett skjuler ledningen til øretelefonene.

Hva er vitsen? Vel, du ødelegger ikke lommene på dressen din, du slipper å holde iPoden i hånden, og musikkspilleren er bedre skjult for langfingrede lommetyver.

Slipset er dessuten av ypperste kvalitet og finnes i åtte forskjellige farger - grått, koksgrått, lilla, blått, grønt, orange, rødt og dyprosa. Og om du ikke skal til London med det første, kan det kjøpes på Thomas Pinks nettsider for ca 500 kroner.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere