RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette spiller vi nå

Sist oppdatert:
På tvers av lanseringer og store reklamebudsjett - dette er hva vi i Spillmagasinet spiller akkurat nå.

(Spillmagasinet): Spillmagasinet er heldige. Istedenfor å kjøpe de spillene vi vil ha, får vi tilsendt nær sagt alt som finnes på markedet.

Men når støvet har lagt seg, stormen blåst ut, sola stått opp... ja, du skjønner... er det noen favoritter som står igjen.

Dette spiller vi akkurat nå:

Football Manager 2007

En av de beste oppdateringene av spillet på mange, mange år. Noe vi egentlig ikke har lov til å si før den 13.oktober, men da kan du lese vår anmeldelse. - Pål.
[ Les omtalen ] [ Last ned demoen her ]

Company of Heroes

Sannsynligvis det beste strategispillet i 2006, utrolig grafikk og en kunstig intelligens ute av denne verden. Meget, meget bra. Anmeldelse kommer så snart vi har klart å komme oss litt lenger i spillet. - Pål.

Titan Quest

Et gjennomført deilig rollespill med akkurat såpass mye mytologi at du blir interessert i mer enn bare å få tak i nye sverd. - Pål.
[ Les anmeldelsen ]

Lego Star Wars II: The Original Trilogy

Star Wars good is. Strong in the force this one. Game made funny, yes, yes. - Pål.
[ Les anmeldelsen ]

Kingdom Hearts 2

Jeg er ikke helt ferdig med dette fabelaktige rollespillet, men satser på å komme meg gjennom de siste timene i løpet av helgen. Det bør du også, hvis du kjøper det i dag blir du ferdig til mandag. Søvn, sosialt liv og sånt er for pyser! - Kristian.
[ Les anmeldelsen ]

Resident Evil 4

Nå som jeg endelig har fått somlet meg gjennom «Metroid Prime» står denne grusomme GameCube-perlen for tur. Spillet er så bra at jeg lurer på om det noensinne kommer til å komme noe som er bedre, ikke engang «Oblivion» er i nærheten. - Kristian.
[ Les anmeldelsen ]

Metal Gear Solid 3: Subsistence

Jeg har en uvane for å spille frem til siste boss for så og plutselig ikke gidde mer. Det skjedde med «Metal Gear Solid 3», men nå som den utvidede «Subsistence»-versjonen er ute har jeg endelig en god unnskyldning for å spille spillet på ny (og forhåpentligvis klare det denne gangen). - Kristian.

Big Brain Academy

Dette tenkespillet til Nintendo DS blir du rett og slett hekta på - og smartere. Du skal trene hjernen med minioppgaver, og sakte men sikkert vokser hjernen din, du blir mer hamronisk, penere å se på og mer attraktiv for det motsatte kjønn. Noe av dette stemmer i alle fall. - Lars.
[ Les anmeldelsen ]

Advance Wars: Dual Strike

Et år gamle «Advance Wars: Dual Strike» er fremdeles like aktuelt. Dette strategispillet til Nintendo DS er intet mindre enn det beste strategispillet du får til Nintendo DS, og det vil underholde deg i ukesvis. - Lars.
[ Les anmeldelsen ]

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere