RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette spillet stinker

Sist oppdatert:
Men det er en god ting! Spill «Puzzle Farter» og resten av helgens utvalgte nettspill.

Puzzle Farter

Om ikke din mage er full av luft, har i hvert fall gullfisken i «Puzzle Farter» det. Prøv å få gullfisken til å fly i dette plattformspillet. Men pass deg for den noe sjenerende lyden når gullfisken flyr rundt, kollegaen din kan lure på hva du spiste i lunsjen.

Bumper Ball

Radiobil. Sommeren nærmer seg og Tusenfryd åpnet allerede på søndag. En klassisk aktivitet på Tivoli er å kjøre radiobil. I «Bumper Ball» viser vi deg et spill der du kan gjøre det på nett. Du skal også føre ballen inn i målet med bilen din. Et morsomt spill!

Flash Hero

«Guitar Hero»-klone. «Flash Hero» er en nettspillversjon av det kjente spillet «Guitar Hero». Det spilles en sang og du skal spille gitar til. Om du trykker på de riktige tastene får du poeng. Du må konsentrere deg for dette er ikke enkelt. Så ha tunga rett i munnen og rock on!

Yeti Sports 3

La oss ikke glemme vinteren helt! I kastespillet «Yeti Sports 3» . Du er en yeti som skal kaste pingviner så høyt du kan. Greier du en ny rekord?

Klikk her for å gå direkte til 007.no og spill andre underholdende spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere