RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette sukkertøyet skal fungere som deodorant

(perfumecandyuk.com)
Sist oppdatert:
Nå kan du spise deg til en bedre kroppslukt.

(SIDE2:) Dette er deodorant-parfymert sukkertøy.

Etterligner hvitløk
I forrige uke ble «Deo Perfume Candy» lansert i Storbritannia, produktet som etter inntak skal gi deg en velduftende kroppslukt. Ifølge Daily Mail hevder produsenten at disse dropsene vil starte en reaksjon som tar duften fra innsiden i kroppen og bringer den ut gjennom porene.

Lukten skal tre i kraft etter noen timer etter du har spist det første sukkertøyet og skal visstnok også vare i timevis. Dropsene inneholder kjemikalier som ikke brytes ned i kroppen, men som i stedet kommer ut gjennom porene på huden.

Produktet er blitt fremstilt ved å etterligne samme egenskap som hvitløk.

- Vi visste vi måtte finne noe som oppførte seg slik som hvitløkslukten som setter seg i huden, bare med en annen duft, sier en tallsmann for produsenten.

Sukkertøyet skal inneholde en parfyrmert olje som fungerer som den aktive ingrediensen, også kjent som geraniol. Forskere i Japan har vist at denne forbindelsen blir utskilt i svette noen timer etter inntak.

Merket luktforskjell
Deodorant-dropsene skal ha lenger holdbarhet enn en vanlig parfyme eller deodorant. I tillegg skal sukkertøyene med vanilje-lukt ha en avslappende virkning på kroppen, står det på hjemmesiden til produktet.

En journalist i den britiske avisen testet ut sukkertøyet og hun merket visstnok en forskjell.

«Etter to dager med inntak av to poser av dropsene, tolv i hver pakke, så merket jeg forandring. Den mest åpenbare forskjellen var i munnen min som hadde en langvarig søtsmak, selv når jeg ikke sugde på dropsene. Og underarmene mine luktet bedre med en slags blomsterlignende duft », skriver hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere