*Nettavisen* Nyheter.

Dette tenker menn under sex

Vet du hva menn tenker på når de har sex med deg? En av tre tenker på deg. Se hva resten gjør.

25.10.05 11:38

(SIDE2): Det britiske kvinnemagasinet New Woman har intervjuet 1623 mannlige briter og funnet ut akkurat hva de mener om sex. Svarene kan muligens sjokkere noen.

Ni av ti menn som besvarte undersøkelsen vil aller helst ha sex i et forhold istedenfor den tilfeldige varianten. Tre av fire mener samtidig at tilfeldig sex noen ganger kan være OK, mens 17 prosent mener det alltid er feil.

Tilgir ikke utroskap
55 prosent av menn mener at all utroskap ikke kan tilgis, og en av ti har slått opp med en kjæreste på grunn av utroskap. Samtidig sier 16 prosent at hvis de vil slå opp så oppfører de seg dårlig til sin kvinnelige partner gjør det slutt.

Elsker rumper
Hver tredje mann sier at det er rumpen de foretrekker hos kvinner, mens en av fem foretrekker puppene. For de som investerer tusenvis av kroner i sminke er det derfor kanskje en nedtur at kun 15 prosent mener ansiktet er viktigst. Sannsynligvis er et medlemsskap i SATS bedre. Tre av fire menn mener også at det er viktigere at kvinnen er god i senga enn at hun ser bra ut.

Ville dumpet Paris Hilton
På spørsmålet om hvilke kjendiser de hadde foretrukket sier 26 prosent at de ville dumpet Paris Hilton, mens 25 prosent gjerne kunne tenkt seg tilfeldig sex med henne. Britene ville gjerne giftet seg med Kylie Minogue, men hadde dumpet Victoria Beckham.

Forspill? Ja, takk.
Halvparten av menn mener at forspill er viktig foran hver gang de skal ha sex, mens 81 prosent sier de liker å gi oralsex minst like bra som å få det.

Tenker på venninnen sin
Hver tredje mann tenker på deg når dere har sex. Hver femte tenker på sin egen venninne når han har sex - mens 12 prosent tenker på din venninne ... 16 prosent tenker på en kjendis, og 13 prosent forestiller seg en eks-kjæreste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag