Dette tenner vi ikke på hos det motsatte kjønn

Foto: (Thinkstock.com)

Tror du at du at vet hva som skal til? Se hva du bør satse på - eller ikke.

(SIDE2): De fleste av oss har en forestilling om hva som skal til for å få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Og mange har kanskje sine egne små, hemmelige triks som skal lokke den utkårede i fellen.

En ny undersøkelse fra britiske MSN, basert på svarene fra 2000 personer, kan gi deg en pekefinger om hvorvidt du er på rett spor eller om det er på tide å legge om strategien.

Dette tenner vi mest på
Både menn og kvinner er svært enige når det kommer til punktet om hva som tiltrekker oss aller mest hos den andre parten, - det er personlighet og selvtillit.

Disse karaktertrekkene inntar første og andreplass hos både menn og kvinner.

Mens menn er mer visuelt orienterte, er kvinner mer følsomme. I alle fall har menn satt undertøy på sin tredjeplass, mens kvinner lar seg beigeistre av menn som lukter godt, skriver BT.

Du kan gjerne ha hår - men på de riktige stedene
Er du kvinne kan du godt finne frem barberhøvlene, for topp ti listen over det menn ikke finner tiltrekkende er preget av hår. Eller skal vi si, ønsket om hår som skulle ha vært fjernet.

Det verste menn ser er visst «bart» på kvinner, skittent hår, utrimmet kjønnshår og generelt mye kroppshår. Kvinnene er ganske enige men menn på dette punktet, og hverken ubarberte menn, for mye skjegg eller dårlig pleide endle deler er noe de finner anbefalelsesverdig.

Nei takk til sjuskeri
Selv om mange menn vil benekte at de bryr seg om sko og klær, så er det alikevel noe som typer på at menn faktisk er opptatte av hva de har på seg. Verken sjuskete sko eller klær er populært. Ikke overraskende gjelder det samme for kvinnene, og begge kjønn er helt enige i at rent sengetøy er et must. Så ut med skittent sengetøy, om du håper på litt kjærlig kroppskontakt.

I tillegg skal også neglende helst være rene.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.