*Nettavisen* Nyheter.

Dette tjente Aylar på boligsalget

Aylar Lie har solgt leiligheten sin, sjekk hva hun tjente.

04.03.08 12:55

(SIDE2): Allerede i november skrev Side2 om at Aylar Lie skulle selge leiligheten sin på Aker Brygge i Oslo. Den 28 kvm store, eller lille, ett-roms leilighet ligger i Observatoriegaten 12 i 2. Etasje, og i november 2007 ble den lagt ut for salg med en prisantydning på 2 millioner kroner.

Les mer: Sov i samme seng som Aylar

Flere medier, blant annet Side2 skrev om at Aylar skulle selge leiligheten. Dermed fikk den langt mer markedsføring enn de fleste andre leilighetene som lå ute for salg den første helgen i desember.

Til tross for dette ble ikke leiligheten solgt. I 2005 betalte hun 1,55 millioner for leiligheten, og da Side2 før jul spurte megler Hans Petter Haakenstad i Aktiv Eiendomsmegling om de hadde priset leiligheten for høyt svarte han følgende:

- Det har vært solgt objekter her til denne prisen tidligere, fortalte han.

Etter to visningsrunder ble ikke leiligheten solgt, og dermed ble salget utsatt.

Les hele saken: Aylars seng frister ikke

Nå melder Her og Nå at Aylar endelig fikk solgt leiligheten i forrige uke. Prisen ble til slutt 1,87 millioner. Dermed kunne Aylar hente ut en gevinst, men den ble altså ikke like stor som forventet.

Før salget hadde Aylar Lie også valgt å bytte eiendomsmegler. Leiligheten ble til slutt solgt av megler Stian Breda-Ruud ved Ring Eiendomsmegling.

Nettavisen: Les mer om boligmarkedet her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.