RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette var en vei

MYE VANN: Istreelva ved fylkesvei 303 gikk over sine bredder mandag.
MYE VANN: Istreelva ved fylkesvei 303 gikk over sine bredder mandag. Foto: Helle Fagerli Bjerke
Sist oppdatert:
Her ble veien til badeplass.

Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE) fikk rett da de fredag varslet om lokale oversvømmelser og raskt stigende vannføring i Larvik-distriktet i helgen, skriver Østlands-Posten.

Nedbøren har nemlig falt i bøtter og spann de siste dagene, og mandag resulterte det blant annet i at Istreelva gikk langt over sine bredder og sperret avkjøringen til Skallist fra fylkevei 303 ved Hem.

Helle Fagerli Bjerke bor i Djupedalsfaret og er nabo med elven. Hun kan fortelle om flytende høyballer og enorme vannmengder som nesten dekker autovernet.

- Jeg har bodd her siden oktober i fjor, men har egentlig ikke lagt noe særlig merke til elven før. Men i dag er den definitivt ikke vanskelig å se, sier Bjerke, som fikk seg et ganske spesielt syn da hun skulle ned for å ta bilder av vannmassene.

- Tre barn benyttet anledningen til å ta seg en dukkert, og de løp, syklet og plasket rundt midt i veibanen. De så virkelig ut til å kose seg, ler hun.

Les flere saker fra Østlands-Posten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere