RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette var vel ikke meningen?

(Splash)
Sist oppdatert:
«Gossip Girl»-skuespilleren viste litt vel mye.

(SIDE2): Blake Lively liker å kle seg i dristige antrekk, men noen ganger går det kanskje ikke helt som planlagt.

Se flere bilder av Blake Lively i bildekarusellen nederst i saken!

Skjorte under skjørtet
Da den unge skuespilleren overvar en butikkåpning i New York tidligere denne uken, var det nemlig noe som kanskje ikke skulle avsløres som syntes under skjørtekantet.

Den vakre 23-åringen bar en blå skjorte, og et kort skjørt. Under skjørtet stakk imidlertid den blå skjorten frem, og det var vel neppe meningen - eller var det kanskje det? Uansett, kan man ikke si at dette er blant Livelys aller beste motevalg.

Skuespilleren så for øvrig fantastisk ut i antrekket som hun kombinerte med et brunt skinnbelte og et par kraftige ankelsko. Håret hadde hun samlet i en knute bak på hode, og Lively både smilte og lo til det fremmøtte pressekorpset.

Det er tydelig at Lively er svært opptatt av mote, og er fast inventar på moteukene rundt omkring Europa og USA. Hun får også mye for sin stil, som bærer preg av at hun er en ung jente med sans for det som er sexy.

Nysingel
Det ble nylig kjent at Lively og skuespillerkollega Penn Badgley (23) avsluttet sitt te år lange forhold. Paret, som skal ha gjort det slutt i september, har holdt bruddet hemmelig - og selv ikke resten av skuespillergjengen i «Gossip Girl» visste om at de hadde valgt å sette punktum for forholdet.

Skal man dømme etter bildene av Lively, ser det ikke ut til at skuespilleren er spesielt opprørt over bruddet, men så skal de hat uttalt at de satser på å forbli venner selv om de har gått hver til sitt.

Les hele saken:- Ingen visste om bruddet

SE FLERE BILDER AV BLAKE LIVELY HER:

3863

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere