*Nettavisen* Nyheter.

Dette vet du ikke om pupper

Menn forguder pupper, men vet ikke særlig mye om dem. Her er noen harde puppefakta.

17.08.09 13:37

(SIDE2): Menn har utallige kallenavn på dem, forguder dem og tenker på dem omtrent hvert 7. sekund.

Men hva kan egentlig menn om bryster?

Herrebladet Askmen.com har samlet fem puppefakta du ikke kan. Så nå kan du ha andre ting å snakke med gutta om annet enn bare størrelse, form og farge.

1. Jenter med silikonpupper har større sjanser for å begå selvmord
Har du silikon er sjansen for at du avslutter livet ditt hele 73 prosent høyere enn om du har naturlige bryster, viser en omfattende undersøkelse over 15 år. Det er ikke selve silikoninnlegget som gjør at jentene begår selvmord. Årsaken er at mange som forstørrer brystene sliter med sin mentale helse, og kan ha dårlig selvtillit, depresjoner eller andre sykdommer.

2. Noen kvinner får orgasme av bryststimulering
Omtrent én av hundre kvinner kan nå klimaks kun ved berøring av brystene. Enda et element i mysteriet rundt kvinneorgasmen.

3. Puppefetisj er ansett som en psykisk lidelse
En fetisj er definert som bruken av en ikke-seksuell kroppsdel eller ting til å oppnå seksuelle gleder. Og brystene er ansett som en kroppsdel uten noen seksuell virkemåte. Dermed har omtrent halvparten av jordas befolkning en psykisk lidelse ifølge denne definisjonen.

Flere puppefakta:Dette bør du vite

4. Den venstre er større enn den høyre
En studie av 1200 pupper konkluderer med at den venstre puppen statistisk sett er større enn den høyre. Dette kan gi unge jenter mye besvær. Da kan vi trøste dem med at det ikke finnes noe som heter helt symmetriske pupper, bare noen som virker slik.

5. Menn kan også produsere brystmelk
Ja, du leste riktig. Den gode nyheten er at spontan brystmelkproduksjon hos menn er veldig sjeldent. I de fleste tilfeller skyldes mannebrystmelken at personer med kreft går på medisiner som inneholder det kvinnelige hormonet østrogen. Hormonet kan føre til at mannen produserer melk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.