I dag skal den 56 år gamle norsk-pakistaneren fra Fredrikstad forklare seg om trippeldrapene i Oslo tingrett. Mannen har erkjent at han deltok i de tre drapene i Pakistan 18. mai 2013.

To av drapene skjedde i villaen til mannen i Pakistan. Det tredje drapet skjedde i leiligheten til en fjerde person, som 56-åringen utførte drapene sammen med.

De siste dagene har enken til en av de tre døde vitnet i Oslo tingrett. Onsdag svarte hun på hva hun tenker om at onkelen nå har erkjent drapene.

Var ikke nær familien

- Hva har vi gjort mot ham? De døde var noen av hans nærmeste. Han har gjort det for æren han også, men hvorfor gjorde han det? Det vil jeg ha svar på. Det mangler svar, sa kvinnen.

Tidligere har hun fortalt at 56-åringen ikke hadde noe nært forhold til hans familie. Derfor er det uforståelig for kvinnen hvorfor han ville involvere seg i konflikten mellom henne og foreldrene hennes rundt det hemmelige ekteskapet.

Han tenker ikke på datteren sin som en dag skal gifte seg, og hva tenker hun når faren har vært involvert i drap

- Hva med din datter?

- Han har ikke bare skadet meg. Han har ødelagt mitt hjem. Han tenker ikke på datteren sin som en dag skal gifte seg, og hva tenker hun når faren har vært involvert i drap? sa kvinnen og la til:

- Jeg synes det er bra at han innrømmer dette, men jeg vil at han skal fortelle den hele og fulle sannhet om hva han har gjort.

I spørsmål til kvinnen, setter forsvarer Morten Furuholmen, som er forsvarer til kvinnens mor, spørsmålstegn ved om onkelen og den fjerde personen, kan ha utført drapene på egenhånd, uten at det har kommet instrukser fra jentas foreldre i Norge.

Furuholmen fikk blant annet datteren med på at moren aldri har sagt at "vi har drept dem" slik datteren har forklart i retten. Moren sa derimot at "de" var drept, og erkjente aldri at hun hadde noe med drapene å gjøre.

Følg Nettavisen på Twitter her.
Les flere nyheter fra Nettavisen her.