*Nettavisen* Nyheter.

Dette vil gutta ha på Valentinsdagen

Foto: (Apple)

Mange ønsker å gi sin kjære en liten gave på Valentinsdagen. Her er tipsene du trenger for å kjøpe en presang til gutta.

01.02.05 15:27

Mens sjokolade, blomster, smykker, vin og romantiske middager er blant favorittene når han skal kjøpe en presang til henne, er det andre gaver som gjerne passer gutta bedre. Gutter er ofte mer materialistiske enn kvinner og slår seg ikke helt til ro dersom de får et rutete slips to år på rad. Her finner du noen gavetips som garantert vil skape velvilje hos gutta.

Blader og magasiner
Det har etter hvert kommet en rekke gode livsstilsmagasiner for menn på markedet. I tillegg til at han blir glad er dette også en presang som du kan dra nytte av. Dette er nemlig en svært effektiv måte og holde han oppdatert om moteklær, nye trender og lignende. Det finnes også en rekke nisjeblader som retter seg mot film, sport, friluftsliv, motor og lignende. Slike magasiner er svært populære, og du finner garantert blader med stoff som han interesserer seg for.

DVD-filmer
Fokuser gjerne på filmer som han liker men som du ikke nødvendigvis er en stor fan av. Dersom du skal overraske han med noen gode filmer nytter det ikke med søte romantiske komedier (med mindre han har ytret et ønske om dette). Sats på filmer som gjerne inneholder skyting, bilkjøring og teknologiske duppeditter. Prøv å tenk tilbake på filmer som han har skrytt av tidligere. De færreste vil for eksempel klage dersom de får «Ringenes Herre»-trilogien i gave.

Utstyr til å mikse drinker med
Noen fancy shakere og målebeger vil nok definitiv gjøre susen. Selv om han ikke er noens stor kokk vil nok denne presangen vekke instinktene. I tillegg så mikser han nok helt sikkert noen gode drinker til deg etter litt trening. Gi han gjerne en oppskriftsbok med dine favorittdrinker. En blender kan også være en god ide, den kan dere jo bruke til å lage andre godbiter med også.

Champagne
Hvordan champagnen smaker har ikke så mye å si. Selv om han ikke er noen stor fan av de edle dråpene vil han garantert sette pris på å dele en flaske champagne med deg. Menn er materialister og liker alt som bærer preg av stil og eksklusive opplevelser. Dere kan jo dele champagnen og så gå ut og spise en romantisk middag (kanskje det er hans presang til deg¿)

Produkter for kroppspleie
En ny barberhøvel, elektrisk tannbørste eller en reisetoalettmappe kan også gjøre susen. Ikke alle menn bruker tid og penger på å finne frem til og kjøpe andre produkter enn de som selges på Rema. Noe fancy fra for eksempel The Body Shop kan derfor være et svært godt tips.

Godlukter
Kjøp noen gode parfymer eller deodoranter til han og gjør han enda mer uimotståelig. Kanskje det motiverer han til å fornye garderoben også.

Klær
Småting som for eksempel lommebøker, kredittkortholdere, hatter, hansker, skjerf eller et belte kan gjøre susen. Sjekk gjerne litt i forkant hva han ønsker seg.

En håndholdt datamaskin eller iPod
Dette er en svært dyr presang, men du vil nok imponere både han og hans venner. Dette er en virkelig sjelden presang å få av kjæresten og overraskelsesmomentet vil garantert bli stor. Kanskje den også hjelper han med å huske merkedagene deres.

En klokke
Klokker finnes i alle tenkelige fasonger og størrelser, og det bør være en overkommelig oppgave å finne en klokke som passer han perfekt. Svært mange menn er lite oppdatert på hva som er siste nytt på klokkefronten. Dersom han er en slappfisk når det gjelder å møte opp til riktig tid får han en unnskyldning mindre for å komme for sent.

Sexleketøy
Viser han at du er villig til å gå svært langt for å gjøre han lykkelig. Dette er også en presang som garantert vil falle i smak. Mest sannsynlig vil også du få glede av en slik presang. Kanskje du får noe sexy undertøy i retur...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.