RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette vil han høre

Få han til å falle for deg ved hjelp av en godt gjennomtenkt samtale. Her er tipsene.

(SIDE2): Ved hjelp av noen enkle samtaletips vil du få praten til å flyte, bli bedre kjent med han, og kanskje få han til å falle for deg. Her er hva du bør si på date.

Hva skjedde etter dette?
Menn liker å tro at deres liv er interessante, og han vil like at du spør spørsmål og involverer deg i det han snakker om. Det er lite som er mindre givende enn en person som ikke involverer seg i en samtale. Spør derfor oppfølgingsspørsmål, og lat som om du er genuint interessert, uansett hvor kjedelig emnet er.

Det er ganske imponerende
Om en mann forteller noe han har gjort, om det så er å vinne en konkurranse, fikse bilen eller male leiligheten så må han være stolt av sine prestasjoner om han nevner det for deg. Han vil garantert like at du blir imponert over det, og hvordan bedre å vise dette enn å si det?

Takk!
Gode manerer er alltid viktig på date, og noe som ikke kommer tydelig nok frem i dagens mer uhøytidelige miljø. Skill deg derfor ut ved å takke han for maten, for å holde opp døren, for en fin kveld, osv.

Hva gjør du annet enn å jobbe?
Selv om jobben kan fortelle mye om en mann, gjør han også ting utenfor jobben, og ved å fiske etter denne informasjonen vil du vite enda mer om han. Samtidig får han en mulighet til å prate om seg selv – og hvem liker ikke det?

Jeg vil gjerne ha ditt råd
Menn elsker å føle seg nyttig, og vil like det å kunne gi deg råd om ting. Samtidig vil du få deg noen gode tips.

Finn din perfekte match på TV 2 Match. Klikk her.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere