*Nettavisen* Nyheter.

Dette vil hun høre

Kvinner er ikke så kompliserte som du kanskje tror. Noen enkel spørsmål og kommentarer kan fort få henne til å smelte. Her er tipsene.

09.03.07 21:55

Å være oppmerksom, lytte og stille spørsmål er viktig når du er på date med en kvinne. Her er 5 tips til hva du bør si til henne.

Du ser virkelig bra ut
Sett pris på at hun har pyntet seg for deg. Selv om klær og frisyre ser tilfeldig oppsatt ut kan du være sikker på at hun har tenkt nøye gjennom hele utseende. Ikke overdriv, men understrek at hun ser bra ut.

Finn din match her

Hvordan var dagen din?
Selv om dette virker som et trivielt spørsmål viser det at du bryr deg om henne og at du er interessert. Sørg for at du virkelig lytter til det hun har og si og bruk det i senere samtaler for å bevise at du er en god lytter.

Jeg har det virkelig fint sammen med deg
Dette bør du si midt i daten. Det får henne til å slappe av når du forteller henne hvordan du har det, og forhåpentligvis vil hun svare deg positivt tilbake.

Hva synes du om dette emne?
Kvinner synes det er helt supert at menn forteller dem hva du synes, men det er ikke til å skjule at hun også liker å fortelle sin mening. Hun vil sette pris på å bli spurt om dette og det viser at du er interessert. Unngå emner hvor folk har veldig sterke meninger - om du ikke er villig til å ta diskusjonen.

Jeg vil gjerne se deg igjen
Dette er en fin måte å avslutte daten på. På denne måten forteller du henne at du hadde det fint sammen med henne og hun slipper å lure på hvordan daten gikk. Stol på oss – hun vil sette pris på det.

Les også Dette vil han høre

Singel? Finn din perfekte match på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.