*Nettavisen* Nyheter.

Dette vil menn ikke ha

Foto: (Allover Press)

Ut med slanke blondiner og inn med...?

26.08.11 20:11

(SIDE2:) Store pupper er en ting, men om man er størrelse 36 eller 38 bryr ikke menn seg noe om. Ei heller om håret ditt er blitt blondert i den og den skalaen.

En ny studie viser at menn i overveldende flertall nemlig foretrekker brunetter.

Seksuelt tiltrekkende
Det er det sosiale nettverket Badoo som har spurt 2000 av sine mannlige medlemmer om hva de finner mest seksuelt tiltrekkende av ytre trekk hos en kvinne.

Bare 10 prosent av de spurte mennene mente at det var viktig at kjæresten var veldig slank. Nesten 40 prosent av karene sa at de ikke så forskjell på størrelse 36 og 42. Og at de faktisk foretrakk at kvinnen var mer enn 42 enn en 36.

Derimot burde kvinnen ikke være større enn størrelse 44, mente mange menn. Kurver er fint, men det som ble oppfattet som overvektig er det ikke.

Franske krav
Å ha blondt hår var heller ikke noe must. 30 prosent av mennene syntes blondiner var mest sexy, mens hele 60 prosent sa de foretrakk brunetter eller kvinner som hadde svart hårfarge.

Badoo gjennomførte sin undersøkelse i England, men satte også ut undersøkelsen i Frankrike, Brasil, USA og Italia.

Kun franske menn var i flertall når de sa at de foretrakk tynne kvinner.

- Vi var overrasket over at blondt hår og størrelse 34 ikke toppet listen. Magasiner er fullt av tynne, blonde modeller, men det er jo hyggelig å se at i det virkelige liv fortrekker gutta den jenta de kan finne i nærmiljøet, sier Badoos sjef Lloyd Price.

Annonsebilag