*Nettavisen* Nyheter.

Dette vil vi ha nå

Stroppeløse bikinitopper, sommerkjoler og romerske sandaler. Her er sommermoten vi ikke klarer oss uten akkurat nå!

(SIDE2): Ikke en slengbukse å se i sikte da Oslo sto på hode etter Sex og Singelliv-premieren fredag kveld. Norske jenter har for lengst lagt jeansen på hylla, og tatt frem de korte og ikke minst lange fargerike sommerkjolene.

Men hva er det vi absolutt ikke klarer oss uten i sommer, og hva blir årets nye favoritt? Side2 gir deg sine favoritter. Les og lær!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

MOST WANTED!

Bikini
Det er ingen tvil om hvilken bikini som er mest ettertraktet akkurat nå - den 70-talls inspirerte toppen der stroppene går fra midt mellom puppene og rundt hodet. Kjedebutikkene er stappfulle av årets favoritt i alle regnbuens farger, men bronse, gull, brunt, hvitt og mønstret ser ut til å bli favoritten. Fordelen med denne toppen er at du får mindre skille, fordi stroppene lett kan knyttes rundt ryggen.

Les også: Se de norske bikiniene

Romerske sandaler
Alle bare vil ha romerske sandaler i år - og de lave sandalene passer spesielt godt til de helt lange kjolene. Gladiatorstilen er i vinden som aldri før, og med en tunika til får du den helt riktige looken.

Les også: Finn favorittsandalene dine!

Lange kjoler
Kjolene skal være lange i år, og gjerne i behagelige stoffer som bomull eller silke. Noen er stroppeløse andre har halterneck - ensfarget eller mønstret. Det skal skinne i farger.

Les også: Sexy kjoler på Gullruten

Korte kjoler/Tunikaer
Tunikaen eller den korte kjolen er fortsatt like kul - og gjør seg spesielt bra over bikinien. Går du for en fargerik bikini, kan du gjerne velge en hvit tunika. Det gir en vågal og kul stil på stranden.

Les også: - Ja, vi elsker sommerkjoler

Neglelakk
Neglene dine bør absolutt ha en knallfarge i år - uansett om du har lange eller korte negler. Gå for knallrøde, rosa, oransje eller svarte negler. Knallfarget negler hever også strandantrekket.

Les også: Se sommerens negletrender

Stor veske
Det er mye som skal pakkes før du er klar for stranden - blant annet badehåndkle, solkrem, drikke og mat. Det er derfor viktig med store vesker. Enten du går for ekte skinn, plast eller store stråvesker, velg gjerne en fargerik variant.

Les også: Slik blir «IT»-vesken til

Solbriller
Ikke en sommer uten solbriller - billige eller dyre spiller ingen rolle. Det kuleste er likevel 70-talls inspirerte store solbriller eller tidløse pilot.

Les også: Ray Ban like hot

OG DETTE DROPPER DU:

  • Solbriller med store Chanel eller Gucci-logoer
  • Den korte shortsen (i verste fall under tunikaen, for å slippe å flashe trusa)
  • Tightsen - vi vil se nakne bein i sommer
  • De store gull- og plastsmykkene
  • Piratbukser med kort topp over
  • Alt av sokker og strømper - vi skal stråle i bare føtter i sommer

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om mote her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.