Dette vil vi ha NÅ!

Foto: (Scanpix)

Side2 har lagt sin elsk på plagg i jeansstoff for våren og sommeren 2010.

27.01.10 14:17

(SIDE2): Den norske modellen Iselin Steiro rocket catwalken til Chloe i jeansantrekk fra topp til tå under moteuken i Paris i oktober i fjor. Nå har også Side2 latt seg inspirere av den trendy looken.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Inspirert av 80-tallet
Ulike plagg i jeansstoff som for eksempel jeansshorts, jeansskjorte og snekkerbukse kan bli våren og sommerens største hit i 2010.

Chloe, Balmain og Ralph Lauren er blant motehusene som har latt seg inspirere av 80-tallets største trend, og nå er den her igjen.

Kanskje husker du den vide olaskjorta alle skulle ha på 80-tallet? Nå er det på tide at også du skaffer deg en slik igjen, eller kanskje du har en liggende på loftet fra den fargerike tiåret?

Les også: Denne kommer for fullt!

Kjedebutikkene fyller opp hyllene
Kjedebutikker som Gina Tricot, Cubus, Hennes & Mauritz og KappAhl bytter nå ut sine salgsvarer med deilige vårplagg i duse pastellfarger, blomster, stripete sort og hvitt - og ikke minst i jeansstoff.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Jeansskjorter, jeansvester og jeans er bare noe av det du bør satse på når dagene blir lengre. Løp og kjøp mens butikkene fortsatt har den størrelsen du trenger.

SE BILDENE FRA CATWALKEN:

2784

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag