RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette vil vi ha til jul

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Lurer du på hva som står høyest på ønskelisten til en motereporter? Her får du svaret.

(SIDE2): Selv om vi bare er i starten av desember, er moteinteresserte for lengst oppdatert på hva som blir de heteste trendene til våren. Selv har jeg en ønskeliste jeg vil dele med Side2s lesere.

Du kan også være med på å stemme frem hvilket av disse plaggene som blir et «must» til våren. Stem til høyre på siden.

1. De originale Ray Ban-brillene.
Allerede da Chloe Sevigny stilte i helt hvite Ray Ban-briller i 2004, fikk jeg lyst på disse. Etter uttalige forsøk på å finne disse i brillebutikkene i Oslo i sommer, ga jeg opp. Det var umulig. Men snart er det ny sommer og nye kolleksjoner i butikkene, og da kommer også håpet tilbake. Ray Ban- brillene fra 80-tallet blir superhotte til våren.

2. Bukse med superhøyt liv
Cheap Mondays bukser med høyt liv, er det lengste jeg har våget på høyt liv-moten. Men nå vil jeg gjerne gå enda høyere. Christina Aguilera har stilt i noen dødsfete bukser den siste tiden - akkurat slike bukser vil jeg også ha.

3. Bukseseler
Jeg kan ikke få nok av bukseseler og belter, og ønsker meg bare flere. Gamle bukseseler, som de bestefar gikk med, er det kuleste nå - både for kvinner og menn.

4. Minikjoler
De superkorte kjolene er aktuelle nå, og blir like hotte til sommeren. Da jeg møtte designer Cecilie Melli for hennes 10 siste motekjøp tidligere i høst, falt jeg helt for flere av hennes minikjoler. En spesialsydd kjole til min kropp må være et av mine høyeste ønsker for motevåren 2006. Helst i fargekombinasjonene lilla og rødt, slik som hos motehusene Prada og Gucci.

5. Shorts
Jeg gikk nesten ikke i noe annet enn shorts i sommer, og akter å gjøre det samme i år. Men nå vil jeg gjerne ha shortser med enda høyere liv, og gjerne i en hel dress. Se på den kule bukse-dressen til Dolce & Gabbana.

6. Vesker
En kvinne kan aldri få nok av vesker - uansett om vi prioriterer en til mange tusen, eller kjøper en billig designerkopi på Hennes & Mauritz. Mitt ønske er en veske i rødt og lilla. Gucci har en som er til å dø for.

7. Romantiske kjoler
Med våren og sommeren kommer også de romantiske kjolene. Til våren vil jeg kle meg i mer romantiske stoffer, mønstre og farger. Allerede i mai i år var jeg lei av å se de helt hvitkledde moteløvene. Sommeren 2007 vil jeg bruke masse farger.

8. Tversoversløyfe
Chanel er blant motehusene som har lagt seg på en herreinspirert trend også til sommeren. Jeg har ennå ikke fått kjøpt meg en tversoversløyfe, men det skal bli et av de neste motekjøpene.

9. Pumps
Sko kan vi jenter heller aldri få nok av. Akkurat nå ønsker jeg meg et par grå pumps. Til våren vil jeg gå i grå strømper, grå pumps og en rød og lilla minikjole.

10. Bowlerhatt
Denne hatten er blant det kuleste for øyeblikket. Bowlerhatten passer perfekt til herrestilen som er veldig aktuell nå. Med en slik hatt blir du garantert lagt merke til.

Les mer om mote og skjønnhet her

Følg Side2 på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere