*Nettavisen* Nyheter.

Dette visste du ikke om kyssing

Foto: Shutterstock

Hvis du vil bli flinkere til å kysse eller bare lære noen morsomme fakta, så følg disse punktene.

05.06.09 20:08

(SIDE2): Kvinnebladet Cosmopolitan har samlet ti punkter du kanskje ikke var klar over når det gjelder kyssing.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nerver
Det er mange nervespisser i leppene, faktisk 100 ganger flere enn i fingertuppene, som stimulerer begjær. Det er derfor kyssing før, under og etter sex kan være veldig opphissende og tilfredsstillende.

Menn elsker å kysse
Hele 40 prosent av menn sier at et langt, hett kyss gjør dem klare til sex umiddelbart. Mens 30 prosent sier at det holder å ta dem i skrittet.

Lett kyss på kinnet
Vær obs på det lette «ser deg senere»-kysset på kinnet. Hvis kjæresten din rutinemessig bare gir deg et raskt kyss på kinnet når han sier «ha det», så kan det være han er forsiktig og ikke har så lett for å gi utløp for følelsene sine. Hvis dette er en mer nylig utvikling, så er det et varselstegn; han kan være usikker på forholdet.

Kyss mer intimt
I stedet for å stå med hoftene en mil fra hverandre når dere kysser, så press hoftene mot hverandre. Ved å presse hoftene mot hverandre, så øker nivået av begjær hurtig.

Kyss øret hans
Den beste måten å kysse en manns øre er ved å kysse han, og så suge på øreflippen hans et øyeblikk, og så følge utsiden av øret hans med tungespissen din. Du får bonuspoeng hvis du hvisker noe sexy i øret hans.

Aggressiv kyssing
Menn tar ofte initiativet til å kysse med åpen munn. Det er for å overføre testosteron til partneren. Så når de blir litt mer aggressive, så er det ikke bare på grunn av hans begjær – han prøver å gjøre deg litt mer amorøs også.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stringer/mexico

Dårlig kysser
Det er mer enn dobbelt så stor sjanse for at en mann har sex med en dårlig kysser enn at en kvinne har sex med en mann som er en dårlig kysser.

Blyg kyssing
Lidenskapelig kyssing øker blodtrykket og får hjertet til å slå hurtigere. Det igjen gjør deg mer opphisset og gjør det enklere for deg å få orgasme. Blyg kyssing har ikke den samme virkningen.

Kysser jenter
54 prosent kvinner i alderen 18 til 24 sier at de har kysset en annen kvinne. Det tallet synker til 43 prosent hos kvinner i alderen 25 til 34.

Kontrakter
I middelalderen signerte man kontrakter. Ved å skrive en «X» på dokumentet og så kysse det, for å love sin ære. Slik ble XX forkortelse for kyssing.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.