*Nettavisen* Nyheter.

Dette visste du ikke om...

Foto: (Universal)

... den elleville komikeren Sacha Baron Cohen.

(BIIPMAG): Komiker Sacha Baron Cohen har utviklet seg mye siden den gang han var en stille og vennlig historiestudent ved Universitetet i Cambridge. Han deltok i teateroppsetninger på skolen, men ble ikke sett på som en særlig god skuespiller.

I dag er 37-åringen en av verdens mest respekterte komikere, er gift med den rødhårete skjønnheten Isla Fisher og har tatt verden med storm med karakterer som Ali G, Borat og Bruno.

Her er noen mindre kjente sider av den berømte komikeren:

Sacha Baron Cohen pleide å jobbe som modell
Uten Borats bart er Cohen faktisk en mann med bra utseende. Før han ble komiker jobbet han nemlig som en mannlig modell og han dukket opp i flere motemagasiner. Den slanke figuren hans passer perfekt til modelloppdrag.

Cohens opptreden på MTV Movie Awards i 2006 ble kuttet bort
Da Cohens karakter Borat hilste MTV-publikummet med: «God kveld, herrer og prostituerte» skulle han egentlig introdusere Gnarls Barkleys opptreden av «Crazy». Isteden grep han sjansen til å tulle med Jessica Simpson. Han sa at han likte munnen hennes og at han tydelig kunne se den gjennom olabuksene hennes. Utsagnet gikk på lufta en gang, men MTV valgte å kutte det ut i senere sendinger og repriser.

Borats by ligger ikke i Kazakhstan
Før Borat forlater USA portretterer filmen ham i hans kazakhstanske landsby. I virkeligheten er dette filmet i landsbyen Glod i Romania. Befolkningen i landsbyen sier at de ble betalt rundt 6 dollar hver og at de ble fortalt at filmen var en dokumentar om deres urett. Etter at filmen ble lansert saksøkte to av innbyggerne Cohen for 30 millioner dollar, men søksmålet ble avvist.

Ali G fikk en politiker til å røyke «hasj»
Sacha Baron Cohen intervjuet den konservative politikeren Neil Hamilton på «Da Ali G Show» i forbindelse med at han stod i fare for å gå konkurs. Siden Hamilton virket nedfor tilbø Ali G ham en joint:

- Selvfølgelig prøvde jeg det. Jeg er alltid for nye erfaringer. Jeg smakte ikke noe uansett så jeg antar at det dessverre var humbug.

Cohen har aldri bekreftet om det var noen ulovlige ingredienser i den, men alt dette skjedde på TV-skjermen. Da politikeren ble spurt om sekvensen med Ali G ville skade ryktet hans så Hamilton følgende:

- Jeg tror at det å være på TV sammen med meg er mye farligere for hans image.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag