RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DiaGenics metode fungerer

Sist oppdatert:
Diagnoseselskapet DiaGenic melder om at selskapets metode for diagnostisering av brystkreft fungerer på kommersiell plattform. Les mer
I en børsmelding skriver diagnoseselskapet DiaGenic om at deres metode for diagnostisering av brystkreft fungerer på kommersiell plattform.

- Dette er en bekreftelse av selskapets teknologi, og innebærer at metoden kan benyttes på flere etablerte produktplattformer, skriver selskapet i meldingen.

DiaGenic ASA meldte i rapport for 4. kvartal 2004 at det arbeides med ulike teknologiske plattformer for å videreutvikle selskapets patenterte metode for diagnostisering av brystkreft. Nå ser det med andre ord ut til at de har greid dette.

Ved Radiumhospitalet kjøres forsøk for DiaGenic ved bruk av kommersiell mikromatrise plattform. De første resultatene fra dette prosjektet er nå analysert. Analysen bekrefter at
selskapets metode også fungerer på den kommersielle plattformen Agilent, skriver selskapet i en melding.

- Forskningsresultatene vil bli benyttet i markedsføringen overfor mulige kommersielle
partnere med sikte på å inngå avtaler om klinisk testing, myndighetsgodkjennelse og markedsføring, melder selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere