RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Diaz på tur med MTV

Sist oppdatert:
«Trippin» er navnet på den nye MTV-serien der Cameron Diaz reiser verden rundt med kjendisvenner for å skape blest om miljøvern.

28.mars er det premiere på MTVs nye seriesatsning "Trippin", hvor du får se Cameron Diaz (32) reiser verden rundt for å se unike steder. Programmet skal fokusere på hvordan disse naturperlene best kan bevares skriver VG.

- Vårt mål med "Trippin" er å informere og lære seerne til å reinvestere i miljøet ved å gi de ressurser til å forbedre miljøet lokalt eller i de regionene vi har utforsket i serien, sier Lois Curren, sjef for MTVs seriesatsninger.

Kjendisvenner

Drew Barrymore, DMX, Rebecca Romijn, Mark Hoppus fra Blink 182, Eva Mendez, Farnsworth Bentley, Redman, Kid Rock, Jessica Alba og Kelly Slater er noen av de filmstjernen tar med seg på tur.

- De forskjellige menneskene jeg har delt reisene med, har vært like fantastiske og forskjellige som stedene vi har besøkt, sier Cameron Diaz i en pressemelding.

Vakre reisemål

Det celebre reisefølget skal blant annet sandsurfe i Atacama ørkenen i Chile, besøke isbreene utenfor Patagonia, delta i bueskytingkonkurranse i Bhutan, slappe av i de varme kildene i Yellowstone nasjonalpark i USA og ri på elefanter i Nepal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere