RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Digitale supersoldater

Sist oppdatert:
Den første tilleggspakken til «Battlefield 2» fokuserer på supersoldater med det heftigste utstyret som kan oppdrives.

Den første tilleggspakken til «Battlefield 2» heter «Special Forces». Utviklerne har fokusert på supersoldater med det heftigste utstyret som kan oppdrives. De største nyhetene er en nattkikkert, en krok som lar deg heise deg opp til tidligere utilgjengelige steder og muligheten til og sette opp en wire mellom to hustak.

Sistnevnte lar deg og andre soldater enkelt flytte seg fra bygning til bygning. Dette skaper mange taktiske muligheter. Trusselen fra oven kommer ikke lenger utelukkende i motorisert form.

Nattkikkerten åpner for en rekke spennende scenarioer. Mange av de nye kartene foregår etter solnedgang eller inneholder en blanding av lyse og mørke områder. Det blir lettere å gjemme seg, og den eneste måten du kan se fienden på er ved hjelp av nattkikkerten. Intense kamper med grafikk lik CNN-bilder fra diverse nattangrep dukker med stor sannsynelighet opp.

De nye brettene foregår blant annet inne i byer og på forlatte flyplasser, og med deg på veien har du 12 nye våpen. At omgivelsene er mindre, gjør så kjøretøyene ikke vil bli like mye brukt. Likevel har DICE lagt til 10 nye måter å komme seg rundt på.

«Special Forces» inneholder også seks hærer. Amerikanske Navy Seals, SAS, Spetnaz, MEC Spesial Forces og to terroristgrupper. Totalt vil du ha ni grupperinger å velge mellom.

«Battlefield 2: Special Forces» skal etter planen komme til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere