RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dildoer gir økt livskvalitet

Sist oppdatert:
I høst har debatten rundt salg av sexleker gått i norske medier. Nå slår en ny undersøkelse fast at vibratorer gir økt livskvalitet.

I undersøkelsen som er ledet av forsker og sexterapeut dr. Laura Berman og hennes institutt i Chicago har forskerne blant annet sett på vibratorbruk i forhold til livskvalitet og seksuell tilfredsstillelse, skriver Cupido ifølge bt.no.

Det var 2.500 kvinner mellom 18 og 60 år som deltok i undersøkelsen, og det ble slått fast at det er damer i forhold som benytter seg mest av vibrator.

Basert på forskningsresultatene hevder forskerne at det er en sammenheng mellom bruk av vibrator og økt livskvalitet. Kvinner i parforhold som bruker vibrator er mer tilfredse med sexlivet og orgasmene enn de som ikke bruker vibrator noen gang.

Dette understreker den positive effekten av vibrator som «erotisk krydder» i parforhold, heter det i forskernes konklusjonen.

Uknuselig dildo
En nesten uknuselig dildo laget av samme type glass som NASA bruker på sine romferger er blant sexlekene som vises frem på verdens største sexmesse.

Se bildene her

Nordlendinger setter sextrenden
Menn har kastet seg på trenden med sexleketøy og eksperimenterer nå med lommevaginaer og sjømannsbruder. Nordlendingene er trendsetterne.

Les mer

Onani for kvinner
Det er ikke mulig å onanere feil, alle er forskjellige og liker forskjellige ting. Vi velger likevel å legge ut en liten guide for kvinner. Kanskje dere gutter også kan lære noe av dette?

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere