*Nettavisen* Nyheter.

Dildokurs - å svinge gledens tryllestav

TRONDHEIM (Spray): ”Sexdagen” under UKA-03 tilbød onsdag en heftig innføring i dildoenes finurlige verden, og frembrakte skrekkblandet fryd og fnising på første rad.

Cupidoredaktør Cecilie Kjenslie trakk frem det ene sexleketøyet etter det andre fra sin overfylte koffert, etterfulgt av innføring i det enkelte apparats virkemåte og dynamikk. Publikum selv fikk også studere leketøyene under foredraget, der de gikk på rundgang gjennom seteradene.

Kjenslie fremførte en humoristisk og uhøytidelig fremstilling av dildoer, vibratorer og diverse andre finurligheter, og lettet stemningen med spøk og eksempler fra egne erfaringer.

83 år gammel dildobruker

Hun refererte blant annet til et nødrop hun hadde mottatt fra en 83 år gammel dame som trengte en liten ”piff” i hverdagen etter mannen hennes hadde gått bort. Damen søkte informasjon om ”mildoer” som hun trodde det het. Kjenslie mener dette viser at sex er noe man søker i alle aldre, uavhengig av kjønn.

Publikumsoppmøtet bestod imidlertid hovedsaklig av det kvinnelige kjønn, mens ett og annet ille berørt hannkjønn satt stiv i blikket blant damene.

Vil bryte isen

Kjenslie er redaktør for det erotiske magasinet ”Cupido”, og har et naturlig forhold til seksualitet. Gjennom foredraget ville hun forsøke å opplyse unge voksne, både gutter og jenter, om seksuallivets gleder.

Hun ønsker å bryte isen som omgir temaet, og vil få bort de sperrene mange sitter inne med.

- Formålet med dagens forelesning var å innføre både gutter og jenter i de mulighetene de har, og å få dem til å ha et naturlig forhold til egen kropp og seksualitet, sier hun.

Kjenslie understreker videre at sex er noe som er ment å være nettopp en glede for begge parter, men begrepet omfatter like gjerne sex med seg selv, og ville i dag vise at dette er like naturlig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.