RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dinamo produserer ny komiserie for TV 2

Sist oppdatert:
Dinamo Story er i gang med en ny komiserie for TV 2 med tre hovedrolleinnehavere som publikum kjenner godt fra andre TV 2-serier.

Med basis i et kjent teaterstykke skal TV 2 i gang med en ny situasjonskomedie. Den nye serien baserer seg grovt fortalt på "Hulemannen", som Sven Nordin hadde suksess med for et drøyt år siden.

Med på laget har TV-kanalen to av Norges mest kjente komiskuespillere, Nils Vogt og Sven Nordin, som jobbet sammen i den populære situasjonskomedien "Mot i Brøstet" som gikk på TV 2 i perioden 1993 til 1997 og trakk opp mot 900.000 seere på det meste.

Etter det Propaganda kjenner til skal også Henriette Lien, kjent fra rollen som Nini i Hotel Cæsar, være aktuell for serien i rollen som Nordins kone, noe TV 2s programdirektør Nils Kjetil Andreassen ikke kan kommentere nærmere.

- Jeg er ikke helt satt inn i castingen, men vet at Sven og Nils skal være med, sier Andreassen til Propaganda.

Vil ikke kommentere

Serien skal ta for seg forskjellene mellom kvinner og menn og hverdagsproblemer i moderne forhold og ligger dermed langt fra "Mot i Brøstet", som handlet om tre single menns samliv i en rekkehusbolig i Oslo.

- Siden vi ikke har gått ut med noen større lansering ennå, ønsker jeg ikke å kommentere opplegget nærmere, sier han, men bekrefter samtidig at serien skal ha premiere i november.

Innspillingene starter i disse dager, og det er Dinamo Story som står som produsent. Nils Kjetil Andreassen forteller at kanalen i første omgang kommer til å sende én sesong med serien og deretter bestemme seg for om de kommer til å satse videre på den.

Produsert av Dinamo

Story, som er Dinamos idéselskap for TV- og filmkonsepter, har jobbet med Sven Nordin tidligere, på hans eneste faste TV-opptreden mellom "Mot i Brøstet" og den nye serien, nemlig NRKs suksess-reality, "Eldrebølgen". Dinamo Storys daglige leder, Tomas Backström, bekrefter overfor Propaganda at de har fått oppdraget, men kan ikke si så mye mer om produksjonen.

- Det stemmer at vi skal produsere den nye serien, men jeg vet ikke så mye mer enn det. Du må snakke med Vidar Nordli-Mathisen, som er produsent. Han kan fortelle deg mer, sier Backström til Propaganda.

Propaganda fikk ikke tak i Nordli-Mathisen før denne artikkelen ble publisert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere