RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dine Penger best på nett

Dine Penger vant Fagpressens spesialpris for beste nettutgave. -Vinnerens nettsted er lett å finne frem i og har pekere til mange bruksområder, samt at den inneholder særdeles mye og nyttig opplysningsstoff.

Det sier juryen i sin begrunnelse.

- Dette er en pris som varmer godt for den lille nett-redaksjonen som har jobbet frem dinepenger.no til å bli en suksess både når det gjelder kvalitet og økonomi i et beinhardt marked. Primus motor i arbeidet har vært Rune Pedersen som utrettelig har stått på for å gjøre dinepenger.no til Norges beste nettsted for privatøkonomi, sier redaktør i Dine penger, Tom Staavi.

Kriteriene for prisen fra Den Norske Fagpresses Forening er førsteklasses arbeid, banebrytende for mediekanalen, samt inspirerende for bransjen.

Fagpressen ønsker med Spesialprisen å stimulere det strategiske arbeidet i forhold til blad og nett.

Den Norske Fagpresses Forening deler hvert år ut Fagpresseprisen, Fagpressens journalistpris, Fagpressens Fotopris, Fagpressens Forsidepris og Fagpressens markedsføringspris. Dine Penger har tidligere vunnet Fagpresseprisen i 1997 og Fagpressens markedsføringspris i 1993.

Bladet Utdanning ble tildelt årets Fagpressepris. Nytt av året er Fagpressens Spesialpris, som i år gikk til beste fagblad på nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere