RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dingsegalskap på Lillestrøm

På Lillestrøm kan du finne de beste elektrotilbudene denne helga.

LILLESTRØM (Nettavisen): På torsdag åpnet forbrukerelektronikkmessen Electroworld på Lillestrøm. Messen kan langt på vei sees på som Norges svar på den gigantiske IFA-messen som hvert år blir arrangert i Berlin.

Mekka for teknogale
På messen har folk flest mulighet til å komme å se på hva slags trender som er på vei i det norske forbrukerelektronikkmarkedet. Du får også mulighet til å sammenligne kvalitet på produkter på en helt annen måte enn det du kan gjøre når du går inn på din nærmeste butikk.

Det er også gode muligheter for teknofrelste mennesker å frotse i den tøffeste elektronikken.

Gode messetilbud
Men messen er ikke bare et sted for å se på elektronikk, dette er nemlig en gedigen salgsmesse, og arrangørene håper å lokke til seg over 40.000 besøkende med en del svært gode tilbud som er spredt utover dagene som messen arrangeres.

Mest påfallende var kanskje tilbudet første dagen med en 42-tommers LCD-TV til under 7000 kroner. Tilbudet var faktisk så bra at det var tilløp til slåssing for å sikre seg tilbudene.

Dette er andre året som messen arrangeres, og flere store selskaper benytter anledningen til å komme med store nyheter. Telenor lanserte torsdag sitt HSDPA-tilbud i Norge på messen, og Apple vil fredag vise frem sitt nye operativsystem Leopard.

Se vår videoreportasje fra første dagen av messen under, eller se den i enda bedre kvalitet her.

195036

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere