RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dingser, opplevelser og Windows

Sist oppdatert:
Vi har kåret 2004 sin beste enspilleropplevelse, dings og hvilket spill som har flest likhetstrekk med «Windows 95».

Enspilleropplevelse:

Det som kjennetegner en god enspilleropplevelse er at timene flyr uten at du legger merke til det. De siste årene har gode spill ofte vært korte, en trend som gjerne må forsvinne. I år kom det heldigvis et spill som både er langt og fantastisk. «GTA: San Andreas » kåres til årets beste enspilleropplevelse.

Flerspilleropplevelse:

Den viktigste ingrediensen i en god flerspillerspilleropplevelse er skikkelige medspillere. Et surt eple drar hele opplevelsen ned i søla. De beste flerspilleropplevelsene er de hvor alle sitter i samme rom, og TV2 Nettavisen har i år hatt det mest moro med «Eye-Toy: Play 2 ».

Windows 95:

Spill fulle av feil og mangler er ingen nyhet. I år har vi opplevd spill som ikke vil starte, de går ufattelig tregt og/eller inneholder hendelser som umulig kan være planlagt. Etter å ha lett gjennom bunken fant vi årets versting. «Deux Ex: Invisible Wars» stikker av med prisen «Årets Windows 95».

Dings:

I Europa har det vært stille på dingsefronten. USA og Japan har fått «Nintendo DS », og sistnevnte rakk også å få med seg «PSP ». Vi fikk «N-Gage QD » og «PS Two». Ingen av de to gjør noe forgjengeren ikke kan, og det er dermed det estetiske som avgjør. Vi i TV 2 Nettavisen ville helst blitt med «PS Two» hjem.

Underdog:

Noen spill selger mye mindre enn fortjent. Spill som er blant de beste, men som ikke har et svært PR-apparat i ryggen. I år mener vi at det spillet som har gått under flest radarer er «Project Zero 2».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere