RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Snøen er smeltet på stedet der en utbrent bil med et lik ble funnet på en parkeringsplass ved et skogholdt på Tranby i Lier. Torsdag ettermiddag ble en 51 år gammel kvinne er siktet for drapet på ektemannen (57). Mannen ble funnet død i konas utbrente kabriolet.
Snøen er smeltet på stedet der en utbrent bil med et lik ble funnet på en parkeringsplass ved et skogholdt på Tranby i Lier. Torsdag ettermiddag ble en 51 år gammel kvinne er siktet for drapet på ektemannen (57). Mannen ble funnet død i konas utbrente kabriolet. Foto: Thomas Winje Øijord (NTB scanpix)

Direktørfrue nekter for drap

Direktøren (57) og hans kone (52) skal ha vært i konflikt om samlivsbrudd og barnefordeling da han døde.

- Hun er nærmest i sjokk over det som har skjedd. Hun erkjenner ikke straffskyld og har det tungt, forteller den drapssiktede kvinnens forsvarer Bent Luther til VG.

Ektemannen ble funnet død i hennes utbrente bil i Lier i Buskerud onsdag. Kvinnen var først inne til avhør som vitne i saken, men ble deretter siktet i drapet. Hun blir trolig fremstilt for varetektsfengsling lørdag.

Mannen hadde ikke gitt lyd fra seg siden mandag, men var likevel ikke meldt savnet. DNA-analyse har konstatert at det var ektemannen som lå i den utbrente bilen, men dødsårsak er ennå ikke avklart.

Paret bodde sammen og hadde tre felles mindreårige barn. De var midt i et samlivsbrudd, og ifølge NRK var paret uenig om barnefordelingen. Kvinnens advokat, Bent Luther, skal også ha bistått henne i denne sammenheng.

- Det har vært vanskelig mellom partene, men jeg kjenner ikke til at det skal ha skjedd noe den siste tiden som skulle tilsi at noe ved denne situasjonen har blitt veldig akutt, sier Luther.

57 åringen var direktør i et større internasjonalt selskap, skriver dt.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere