RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

D.I.S.C.O. på moteuka

Foto: Trine Rasmussen (Side2)
Paljetter og silkeprint rocket opp Tina Haagensens catwalk. Se anmeldelsen her.

(SIDE2): Modellene danset til den kjente låten D.I.S.C.O - og stylist og moteredaktør Karoline Hestnes lot seg imponere.

Hestnes har nesten vært på samtlige motevisninger under Oslo Fashion Week denne uken, og takket raskt ja til å anmelde Tina Haagensens visning for våren og sommeren 2010.

- Tina er tro til sitt eget konsept. Dette er Tinas design. Hun henger med i forhold til internasjonale trender, mener stylisten.

Les anmeldelsen og se bilder fra VIPS' visning her

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Mer brukervennlig
Karoline Hestnes har fulgt Tina allerede fra starten da hun ble kjent gjennom «Designerspirene» på TV3.

- Tina har beveget seg litt inn i en ny verden, og treffer nå flere kunder. Plaggene er enklere enn tidligere, og du kan plukke de fra hverandre og sett de sammen til en personlig stil. Men hun holder likevel fast på sine detaljer som for eksempel sløyfene.

Les anmeldelsen og se bilder fra Fam. Irvolls visning her

Stylisten mener Tina nå lager klær for kvinnen i gata.

- Nå har hun rett og slett bare strippet det ned, og det liker jeg også. Det var vanskelige for kvinnen i gata å kle seg i Tinas design før, men nå tror jeg alle godt kunne ønsket seg et plagg fra designeren. Hun lager klær for mer vanlige jenter. Hun tilhører oss mer glamour. Men Tina vil at vi skal kle oss i en personlig stil, fremfor at alle skal kle seg likt, forteller Karoline.

Hun fortsetter.

- Designeren går for riktige farger, som dust, gull og sølv og ikke minst de modige silkeprintene. Og T-skjortene er noe helt nytt. Tina viser også en mer casual side med chinosene, både i paljetter og de i grå. Nå kan vi bruke Tina både til hverdags og til fest.

Les anmeldelsen og se bilder fra TSHs visning her

Fortsatt paljetter og nagler
Karoline kommer rett fra moteuken i København, og vet hva som rører seg i motebildet for neste sommer.

- Tina henger absolutt med i forhold til de internasjonale trendene. Alle bloggerne i København mener at vi er ferdig med nagler nå, men det vil i hvert fall holde seg noen sesonger til. Tina liker at alt som skinner er gull, og det er det som gjør henne så bra. Det skal være en dose «Alice in Wonderland», smiler Karoline.

Men er Tina blant Norges fremste designere? undrer Side2.

- Dette blir litt subjektivt, men jeg er glad i det Tina gjør. Hun er fantastisk flink. Det er fint at hun har strippet seg ned, og er mer brukervennlig nå. Konseptet hennes er absolutt et av de beste. Jeg blir definitivt glad av Tinas design, også er det deilig å se at Tina ikke har gått inn i finansboksen.

Les også: Jeg var visst ikke invitert...

Se bildene fra Tinas visning her:

2258

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere