*Nettavisen* Nyheter.

Diskuterer Mette-Marit

Kronprinsesse Mette-Marits forvandling blir et av temaene i ”Fredag” på kronprinsparets bryllupsdag.

25.08.06 15:02

Kronprinsesse Mette-Marits forvandling blir et av temaene i ”Fredag” i dag på kronprinsparets bryllupsdag.

Fredag er det fem år siden Mette-Marit og kronprins Haakon ga hverandre sitt ja med hele Norge som engasjerte tilskuere.

Lærer og stylist

Hva har egenlig skjedd med den ukjente jenten som ble Norges kronprinsesse i løpet av de fem årene som har gått?

For å finne svar på dette har Stål Talsnes invitert Mette-Marits tidligere lærer i presseetikk, Gunnar Bodal Johannessen i studio.

Margrethe Gilboe var en av kronprinsessens første stylister, og fikk jobben med å gjøre den joggeskoelskende Kristiansand-jenta til prinsesse. Også hun blir med for å diskutere Mette- Marits forvandling. Det samme blir Kjell Arne som var svært skeptisk til kronprinsessen da hun presentert for det norske folk. Har han nå trykket Mette-Marit til sitt bryst?

"Gjengangere"-premiere

26 år etter at hele Norge ble kjent med Anne Marit Jacobsen da hun spilte Hedvig i ”Villanden” i Fjernsynsteateret, har den kjente skuespilleren nå rollen som Fru. Alving i ”Gjengangere”. Stykket hadde premiere på Nationalteateret i går, og markerte med dette åpningen av Ibsenfestivalen i Ibsenåret.

Stål var på premieren torsdag, og i kveld får han besøk av Anne Marit Jacobsen.

- Dette er første gang Anne Marit Jacobsen spiller i et Ibsen-stykket siden ”Villanden”, og mange forbinder henne nok mest med komikk og ”Lilly Valentine” som hun turnerte hele landet med, sier Stål som gleder seg til å treffe den populære skuespilleren.

Vi får også treffe Maria Solheim i kveldens ”Fredag”. Hun byr blant annet på smakebiter fra sin nye plate.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.